Při koupi "ojetého" auta je vždy riziko, že se může objevit "skrytá" vada. Svého času jsem se rozhodovala také jaké auto koupit. Po několika návštěvách s ojetinami, jsem šla raději koupit nové auto na leasing. Měla jsem ještě tu "nevýhodu", že jsem žena (v té době blondýna), takže prodávající se mne snažili přesvědčit o kráse a zachovalosti vozidla. Po zkušební jízdě, kdy jsem trvala na tom, že řídit budu já, z koupi rychle sešlo. Byly mi nabízeny autíčka sice načančané, ale jízda v nich, hrůza..nejely dle mých představ. A to jsem posuzovala pouze podle jízdních vlastností, technickému stavu natolik nerozumím a stačilo mi to. Rozhodně bych nekupovala auto po bouračce, byť sebelépe zrenovované. A určitě bych moc nevěřila stavu tachometru. Zda je to v závěru dražší investice je to sázka do loterie. To však musí každý kupující zvážit sám a hlavně musí vzít v potaz jak hodně bude auto využívat, na jaký druh ježdění, jaký je řidič a další..ale to snad jako ženská nemusím radit mužským

. Vyslovuji jen svůj názor jako poměrně zkušený uživatel aut. (mám najeto cca 500 tis. km a vystřídala jsem 8 typů vozů různé technické dokonalosti, jednalo se o auta nová i "ojetá").