Já osobně se do Vás pouštět nebudu, nestojíte mi za to. Pokud se zde objeví kopírování ze zákonů nejen ze insolvenčního, pak je to jako
první informace dle čeho se dá postupovat při řešení problému. Záleží pak na každém z dotazovaných, zda využije osobního kontaktu se mnou nebo se obrátí na jinou osobu, která mu konkrétně pomůže. V každém případě však ví, dle čeho a jak je jeho problém řešitelný. Nelze dávat konkrétní rady zde, nesmíme zde uveřejňovat konkrétní data jednotlivců a bez jejich svolení ani řešení problému. Jsou to věci čistě osobní a zde nepatří. Osobně Vám ale mohu sdělit, že dost dotazujících se obrátilo na mne osobně a problém jsme individuálně řešili. Proto v odpovědích uvádím svůj kontakt, kde dotazující osoba zašle podrobné informace, včetně potřebných dokumentů a dokladů a zodpoví doplňující otázky, aby problém mohl být řešen konkrétně. Statistiku si nevedu, protože to není cílem mého snažení, tak Vám ani nejsem schopna sdělit počty a úspěšnost řešení. Toto fórum není o tom informovat o konkrétních vyřešených či řešených případech, ale obecně navigovat a to se bez citace příslušných ustanovení právních norem nedá. Není to zde o tom dělat slohová cvičení, ale jasně popsat postup, dle čeho, jak a kam. Dále si uvědomte, že moderátoři odpovídají ve svém volném čase a bezúplatně !!!! s maximální snahou poradit co je v jejich silách a možnostech. Dále si uvědomte i jednu nepsanou ale obecně známou skutečnost, že mnohokrát je velkou pomocí pro postiženého svůj problém někde napsat, kde se dočká alespoň obecné odpovědi a doví se, že není vše ztraceno, že řešení se najde. Pak nepropadne beznaději a začne problém řešit. Vzhledem k velmi malé právní povědomosti v tomto státě, jsou i citace zákonů a jejich ustanovení zde na tomto fóru velkým přínosem. Nejsme advokátní kancelář a ani advokát nebude řešit konkrétní problém na veřejném fóru. Stačí ?????
PS : Neznevažujte prosím aktivitu pana Josefa, dělá co může, ale dělá alespoň něco !!!! Kritika je snadnější než konkrétní činy.
Za tento příspěvek od uživatele
Finurka poděkoval
Josef1952 (ned 14. srp 2011 8:37:38)