No mě stálo přehlédnutí dočasné tabulky zákazu parkování na parkovišti v Praze 3 tisíce. Peníze byly, budou a nejsou, ale nejhorší byl pocit, kde je autíčko, můj plechový miláček. Velká úleva byla, když jsem po zavolání na policii, že mi zmizelo auto, bylo sděleno, že bylo odtaženo z důvodu zákazu parkování na sběrné parkoviště na úplně jiném konci Prahy.
Jinak jsem mistr ve špatném parkování. Typická ženská, nejen blbě, ale i tam kde se nemá. ne však úmyslně, spíš otázka nepozornosti nebo dlouhodobě zajetého zvyku. Nejméně mne stálo parkování v Břeclavi na placeném parkovišti. nenašla jsem automat, protože byl vtipně ukryt stojícím autobusem. Pokutu jsem nedostala, protože policisté uznali, že autobus není průhledný a svůj správný postoj k povinnosti platit parkovné jsem doložila vysypáním asi dvaceti jiných parkovaček z různých míst. Demontáž botičky, jsem ale uhradit musela, policii to totiž zajišťovala soukromá firma bažící po zisku. No nakonec mne to stálo 250 Kč a navíc jsem se dobře pobavila s policisty o neprůhlednosti autobusu.