od asia-shop » úte 26. črc 2011 9:20:27
Možná zda najdu nějakou radu, v roce 96 jsem si s kolegou půjčil peníze a v ten samý rok jsem svou 1/2 vrátil, kolega se na to vykašlal a v roce 98 byla nařízena exekuce, v roce 02 jsem tedy s oprávněným uzavřel písemnou dohodu o zaplacení určité částky a o tom, že oprávněný nebude pokračovat v exekuci na mou osobu, vše doložitelné, v roce 03 oprávněný pověřil nového exekutora k vymožení zůstatku dluhu pouze po druhém povinném, exekutor čekal až do roku 07 a prostřednictvím advokáta oprávněného podal u soudu návrh na exekuci pro celou částku jako v roce 98, vůbec neuvedl, že jsem něco zaplatil a že mám s oprávněným dohodu o nepokračování v exekuci. Proti tomu jsem se odvolal a podal na oprávněného a advokáta tr. oznámení. Po nahlédnutí do spisu, jsem se dozvěděl, že oprávněný do dne výslechu, neměl o prováděné exekuci na mou osobu ani potuchy a že exekutora tímto vůbec nepověřil. V současné době probíhá čekání na odvolání. Je tento postup exekutora a advokáta oprávněného v pořádku? Jak toto jednání potrestat? Díky
Za tento příspěvek od uživatele
asia-shop poděkoval
landysek (čtv 03. lis 2011 16:12:29)
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|