Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo z Vás má zkušenost s touto společností :
- Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
Sídli v Olomouci, Praze a v Brně. Požadovala jsem pujčku 100tis, ale nabídli 50tis s tím, že se musím osobně dostavit. Tak jsem si domluvila schůzku v Olomouci, akorát mě zarazilo, že mi slečna nebo paní v telefoně řekla, že jsou na ulici Mlýnská 4 a že budova je uzavřena, tak musím na zvonku vytukat číslo 342 a být přesná. Ted jak nad tím přemýšlím, tak se mi to nějak nezdá. Také když jsem se ptala na nezbytné doklady, tak mi řekla, že stačí OP a ŘP. Jelikož jsem momentálně bez práce, tak jsem se ptala jestli nebudou chtít vypisy z účtu, sipo nebo tak, ale nic jiného než dva doklady a 2900Kč si sebou brát nemám. Tu částku musím zaplatit jako jistinu

a mě příjdou peníze na účet za 7-12dní. Hledala jsem jejich stránky znovu na internetu, ale stránky jsou najednou v rekonstrukci. Jsou to jasní podvodníci a děkuju bohu, že mi to ještě docela myslí:-) Takže lidi dávejte si na ně pozor. Paní Lucie Nováková se po telefoně baví velmi hezky a přesvědčivě. Jejich telefonní číslo je:
- Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
[size=85][color=#FF4000]edit by GFL: Telefonní čísla prosíme do CODE. viz nápověda fóra[/color][/size]