Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Bič na neplatiče

Zde se řeší případy exekucí a různého vymáhání pohledávek. Rady, tipy, návody, pomoc.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Bič na neplatiče

Příspěvekod 1.9.6 » ned 10. črc 2011 9:34:41

Zajímalo by mě,kdy se začne řešit exekuce a postihy neplatičů.Zatím to vypadá,že kdo nechce platit,neplatí a kdo chodí do práce a na své dluhy si vydělá,tak mu je navýšíme,aby jsme měli penízky.Mám exekuci,z platu mi zbývá 6.800 po mne a syna a ted v době pracovní neschopnoszi mi exekutoři poslali dopis každý za 1.300,-.A to není jediná zlodějna na dopadené dlužníky.Takových perliček mám víc.Např.exekutor prodal dům v srpnu.za rok odeslal peníze na dluhy a těch 300000,- na jeho ůčtě měl zůročeny tak,že to vyneslo 400,-kč.DPH se v prosinci zvedlo,tak si ho naůčtoval zvýšený.A když si chci stěžovat,tak jen prý u něj.

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
1.9.6
Kadet
Kadet

Poděkoval: 3 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: Bič na neplatiče

Příspěvekod admin » ned 10. črc 2011 17:39:37

Ono s exekutory je to těžké. Celý ten systém je prapodivný a úroky/náklady za exekuci jsou pro mě dodnes záhadou. Z 20 000kč je to třeba 120 000kč a z toho se už dlužník nikdy nedostane. Pak skončí exekuce a ještě si dopočítávají úroky.

Je to dobrý byznys, ale jen pro exekutory. Tím neříkám, že neplatit je správné, to určitě ne. Jen mi kolikrát přijde, že na exekuci tratí jak dlužník, tak i věřitel a získá jenom exekutor..
Nová rubrika na fóru o zkušenostech s policií, přidejte se zde: zkusenosti-policie/

thanks
Za tento příspěvek od uživatele admin poděkoval
Finurka (ned 10. črc 2011 20:22:08)
Pridat.eu
admin
Prezident Policisté.com :-)
Prezident Policisté.com :-)

Poděkoval: 29 krát
Má poděkování: 129 krát

Re: Bič na neplatiče

Příspěvekod 1.9.6 » stř 13. črc 2011 10:15:34

Tak proč se ti naši inteligenti hádají o důvěře či nedůvěře,když je to jenom veřejná rvačka o koryto a neřeší díry v zákonech.My jsme asi jediná země kde ti co mají peníze mohou i podle zákona okrádat.A to nejen exekutoři.Vy,když nezaplatíte cokoliv včas,platíte pokuty za upomínky apd.,ale když Vám nedají výplatu,musíte čekat bůh ví jak dlouho,než je to postihnutelné.Když jdete cokoli platit na poštu,poštovné jde z vaší kapsy,když uděláte chybu a necháte si nemocenskou poslat poštou,poštovné si strhnou.A to jsou jen drobky,na které si člověk vzpomene

thanks
Pridat.eu
1.9.6
Kadet
Kadet

Poděkoval: 3 krát
Má poděkování: 0 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na EXEKUCE, Exekutoři, vymáhání pohledávek, dlužnící, výkon exekuce, oddlužení