Jedná se o předváděcí akci Active Tours, s.r.o. ( sídlo v Praze, žádné webové stránky, majitelka a jednatel žena 33 let z Prahy).
Tato firma je na trhu nová, počátek jejich aktivit je cca od dubna 2011. Nabízí kuchyňské roboty KRUPS, kdy uvádějí původní cenu 60 tisíc, při objednání na akci pak je za "pouhých" 35 tisíc. K tomu přidávají zdarma další zboží. Vnutí se s podepsáním kupní smlouvy do bytu na základě objednávky sepsané na předváděcí akci. Z hlediska občanského zákoníku je důležitý moment úhrady a to z hlediska vlastnictví zboží.
Tak trošku okopírovaný systém prodeje ZEPTER.
Trošku jsem hledala ceny tohoto sortimentu, t.j. kuchyňské roboty a zjistila jsem :
nejdražší na trhu je Kenwood KM 023 Major Titanium za 30 tisíc, akční cena 19 tisíc
ostatní výrobci do 10 tisíc
kuchyňské roboty KRUPS jsou prodávány ve speciálních elektroprodejnách, formou internetového prodeje nelze zboží koupit,
ceny jsou v rozmezí (jsou asi tři typy technicky adekvátní) v rozmezí od 9 - 12 tisíc Kč.
Jinak toto zboží je pro vícečlenné rodiny a hmotnost těchto kuchyňských robotů je 8-11 kg !!! Nedovedu si představit podvedenou babičku, která hněte těsto na nedělní buchty v tomto zázračném stroji, a to může zásobit celé příbuzenstvo, protože je na 2 kg těsta.
opravdu výhodná koupě. Mám dokonce podezření, že prodávají "výběhový" typ, který se již v kamenných obchodech neprodává.
Určitě tento "prodej" bude zajímat ČOI, Svaz ochrany spotřebitelů a distributora výrobků KRUPS pro ČR.
Každopádně učiníme s autorkou příspěvku patřičné kroky po zjištění dalších informací k zamezení těchto "aktivit".
Recenze se dá přečíst na :
- Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
Za tento příspěvek od uživatele
Finurka dostal děkování - 2
martina28 (pon 04. črc 2011 22:23:44),
tenperence (stř 10. srp 2011 9:57:25)