Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Prosím o pomoc - PODVOD NA DŮCHODCE NA PŘEDVÁDĚCÍ AKCI

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Prosím o pomoc - PODVOD NA DŮCHODCE NA PŘEDVÁDĚCÍ AKCI

Příspěvekod fegynka28 » pon 04. črc 2011 12:14:16

Prosím kluky právníky a policajty o pomoc. Moje maminka naletěla podvodníkům na předváděčce a přišla o 35 000,- Kč. Byl by někdo z Vás ochotný mi poradit? Ve zprávě by jsem Vám poslala oskenovanou tzv. smlouvu.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
fegynka28
Neregistrovaný uživatel

Re: Prosím o pomoc - PODVOD NA DŮCHODCE NA PŘEDVÁDĚCÍ AKCI

Příspěvekod Finurka » pon 04. črc 2011 12:54:30

Předváděcí akce jsou lapačem peněz od lidiček, kteří mají pocit, že získají zaručeně kvalitnější zboží za úžasně výhodnou cenu. Neironizuji tento problém, ale hodně důvěřivých lidí, především důchodců si na těchto akcích naběhnou, přijdou o své úspory. Proti těmto firmám je jediná obrana : na akce nechodit. "Kvalitní zboží" za výhodné ceny jsou zpravidla předražené a kvalitou nepředčí zboží téhož druhu dostupné na trhu v kamenných seriózních obchodech a i marketech. Na předváděcích akcích jsou ceny "zvýhodněny", jinak by to nikdo nekoupil. I ty zvýhodněné ceny jsou značně vyšší, a to řádově. Problém je v tom, že když koupíte zboží na akci, podepisujete smlouvu o koupi a tím souhlasíte s cenou a dalšími podmínkami. Právně je to velmi dobře ošetřeno a je proti tomu velmi těžká obrana. Ceny zboží v tržním hospodářství nejsou regulované, až na některé výjimky, existují doporučené ceny. Především ale je cena věcí mezi prodávajícím a kupujícím. Ale dost teorie.
Chcete-li pomoc, pošlete mi smlouvu na
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
, pokusíme se s tím něco udělat. Dále napište o jakou akci, šlo, zboží a hlavně kdy to bylo.

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Příspěvekod Finurka » pon 04. črc 2011 21:12:15

Jedná se o předváděcí akci Active Tours, s.r.o. ( sídlo v Praze, žádné webové stránky, majitelka a jednatel žena 33 let z Prahy).
Tato firma je na trhu nová, počátek jejich aktivit je cca od dubna 2011. Nabízí kuchyňské roboty KRUPS, kdy uvádějí původní cenu 60 tisíc, při objednání na akci pak je za "pouhých" 35 tisíc. K tomu přidávají zdarma další zboží. Vnutí se s podepsáním kupní smlouvy do bytu na základě objednávky sepsané na předváděcí akci. Z hlediska občanského zákoníku je důležitý moment úhrady a to z hlediska vlastnictví zboží.
Tak trošku okopírovaný systém prodeje ZEPTER.

Trošku jsem hledala ceny tohoto sortimentu, t.j. kuchyňské roboty a zjistila jsem :
nejdražší na trhu je Kenwood KM 023 Major Titanium za 30 tisíc, akční cena 19 tisíc
ostatní výrobci do 10 tisíc
kuchyňské roboty KRUPS jsou prodávány ve speciálních elektroprodejnách, formou internetového prodeje nelze zboží koupit,
ceny jsou v rozmezí (jsou asi tři typy technicky adekvátní) v rozmezí od 9 - 12 tisíc Kč.

Jinak toto zboží je pro vícečlenné rodiny a hmotnost těchto kuchyňských robotů je 8-11 kg !!! Nedovedu si představit podvedenou babičku, která hněte těsto na nedělní buchty v tomto zázračném stroji, a to může zásobit celé příbuzenstvo, protože je na 2 kg těsta.

opravdu výhodná koupě. Mám dokonce podezření, že prodávají "výběhový" typ, který se již v kamenných obchodech neprodává.
Určitě tento "prodej" bude zajímat ČOI, Svaz ochrany spotřebitelů a distributora výrobků KRUPS pro ČR.
Každopádně učiníme s autorkou příspěvku patřičné kroky po zjištění dalších informací k zamezení těchto "aktivit".

Recenze se dá přečíst na :

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Finurka dostal děkování - 2
martina28 (pon 04. črc 2011 22:23:44), tenperence (stř 10. srp 2011 9:57:25)
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Příspěvekod Finurka » úte 05. črc 2011 10:18:26

Další informace k tomuto podvodu. Majitelka firmy je bezdomovec, je trvale přihlášena na Úřadě městské části Praha 8 (Libeňský zámek). Dala jsem kontakt na podání hromadného trestního stíhání na
Snad se dílo podaří. ;)
Děkuji za poskytnuté informace Martině, díky ní se dá situace řešit. A toto se řešit musí. Rádoby prodejci nesmí dále obírat důvěřivé lidičky o nemalé finanční obnosy, které inkasují za téměř bezcenné zboží.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Finurka poděkoval
Josef1952 (úte 05. črc 2011 22:49:38)
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Příspěvekod Josef1952 » úte 05. črc 2011 23:00:37

Zcela s pí"Finurkou"souhlasím.Sám jsem kdysi upodobné firmy dělal.Skončil jsem s nima když jsem se dověděl jaké podvody ta
firma dělá.A byly to horší podvody než dopustili na Vaší mamince.Tím nechci nějak zlehčovat to co se stalo Vaší mamince.
Zákazníci firmy u níž jsem pracoval na předváděcích akcích zaplatili tisíce za předváděné zboží v domnění,že jim je firma
dodá a ta jim namísto objednaného zboží poslala cihly.Ale na poště museli za dodání zaplatit.A to,že jsou to cihly zjistili až doma.

thanks
Pridat.eu
Josef1952
Zpravodaj
Zpravodaj

Poděkoval: 193 krát
Má poděkování: 101 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Oni mi, ale neřekli, že mě zvou na předváděcí akci