Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Business development consulting s.r.o

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Business development consulting s.r.o

Příspěvekod petra1 » ned 19. čer 2011 16:31:14

Dobrý den,
zdejšímu útvaru Policie ČR, SKPV Brno-město bylo postoupeno trestní oznámení týkající se trestného činu podvodu, kterého se mohli dopustit statutární zástupci spol. Business development consulting s.r.o. tím, že pod příslibem zprostředkování úvěru/půjčky měli jménem této společnosti se zájemci o úvěry uzavřít smlouvy, ve kterých mělo být uvedeno, že spol. Business development consulting s.r.o., bude vyvíjet činnost směřující k tomu, aby klient měl příležitost uzavřít s třetím subjektem smlouvu o finančním produktu, přičemž k poskytnutí peněz nakonec nedošlo, a uvedená společnost si z účtů klientů, na základě jejich souhlasu s inkasem z účtu, strhávala různé částky.
Ve věci byly dle § 158/3 tr. řádu zahájeny úkony trestního řízení a v současné době probíhá prověřování uvedeného tr. oznámení. Aby policejní orgán mohl dospět k závěru, zda v dané věci byl statutárními zástupci spol. Business development consulting s.r.o. spáchán trestný čin nebo se od počátku jedná o civilněprávní spor je potřeba, aby se k věci vyjádřili také další zájemci o úvěry. V internetové diskusi týkající se spol. Business development consulting s.r.o.byly dohledány emailové adresy některých přispěvatelů, proto policejní orgán předpokládá, že by tito přispěvatelé v diskusi mohli být dalšími osobami, které mohly být jednáním spol. Business development consulting s.r.o. poškozeny, na tyto adresy je rozeslán tento email. Přispěvatelů v diskuzích bylo více, ale tito nezanechali na sebe žádný kontakt.

Proto se dle § 8/1 tr. řádu obracím s výzvou na osoby, které se cítí být poškozeny výše popsaným jednáním, kterého se měli dopustit statutární zástupci spol. Business development consulting s.r.o., aby se tito poškození obrátili na Policii ČR a to buď písemně k č.j. KRPB-15740/TČ-2011-060282-RH na adresu: Policie ČR, Městské ředitelství Brno, Služba kriminální policie a vyšetřování, 2. odd. hospodářské kriminality, Cejl 4/6, 611 38 Brno, nebo aby policejní orgán kontaktovali telefonicky na tel. 974625791, 777639209, případně na výše uvedeném emailu. V případě že máte kontakt na další poškozené, prosím o předání tohoto emailu také těmto poškozeným. .

S pozdravem por. Hromada

thanks
Za tento příspěvek od uživatele petra1 poděkoval
Finurka (pon 20. čer 2011 8:39:49)

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
petra1
Kadet
Kadet

Poděkoval: 1 krát
Má poděkování: 2 krát

Re: Business development consulting s.r.o

Příspěvekod Finurka » pon 20. čer 2011 9:18:03

Pouze pro doplnění : Jednatel firmy je i jednatelem firmy
P&P CAPITAL GROUP s.r.o.

Tato je rovněž přešetřována v Brně. Další firmu má jednatel v "záloze", jedná se o Venafro Royal s.r.o. se sídlem v Praze.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Finurka poděkoval
petra1 (sob 16. črc 2011 18:18:40)
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Re: Business development consulting s.r.o

Příspěvekod tapinka » pát 01. črc 2011 19:47:36

Dobrý den také jsem byla touto společností podvedená s tím rozdílem že pohledávku ve výši 50000kč předali nebo prodali společnosti selby company s.r.o. od které jsem obdržela dopis kde bylo uvedeno že do pěti dnú mám zaplatit 5000kč později to bude 15000kč a celá záležitost skončí exekucí.Vzhledem k tomu že jsem si nebyla jista jestli jsem se zmíněnou společností smlouvu skutečně podepsala a nachtěla jsem mýt problémy tak jsem výšče zmíněnou částku 5000kč zaplatila loni v prosinci.Bohužel letos minulí týden se my ze společnosti Selby company s.r.o. ozvaly znovu ohledně firmy PP Capital Group kde byl naprosto stajný postup jen částka k zaplacení byla 4500kč nebo potom 13500kč a k tomu vyhrožování opět exekucí.Opět jako v předešlě záležitosti jsem zaplatila ze strachu z dalších problémú.Do dnešního dne jsem se s tímto postupem nesmířila i s toho dúvodu že na obě platby jsem si musela peníze vypújčit jelikož sama jsem v plném invalidním důchodu ,ráda bych se připojila k trestnímu oznámení .Děkuji Jana
Pridat.eu
tapinka
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Podvedl Vás někdo?