Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Dluhy, mateřská, oddlužení, exekuce???

Zde se řeší případy exekucí a různého vymáhání pohledávek. Rady, tipy, návody, pomoc.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Dluhy, mateřská, oddlužení, exekuce???

Příspěvekod kulikova » čtv 23. čer 2011 20:48:01

Dobrý den,
prosím o odbornou radu. Dostala jsem se do finančních problémů a nejsem schopna splácet. Mám mnoho půjček, byla jsem schopna je bez problémů platit, vždy jsem měla ještě limit, bohužel jsem od minulého září (2010) byla ve sporu se zaměstnavatelem, nevyplácel mzdu. Letos se mi konečně pomocí insolvence z něj podařilo dostat alespoň nějakou částku. Navíc jsem od dubna 2011 na mateřské. Dluhy nejsem schopná splácet právě kvůli tomu, že jsem tak dlouho nedostávala mzdu. Naskákaly penále,navýšení. Když jsem teď dostala finance za insolevnci všechny jsem je vložila do splátek úvěru, ale bohužel to nepokrylo všechno. A tak jsemv bludném kruhu. Chtěla bych se zeptat zda je možné podat návrh na oddlužení když jsem na mateřské. Jsem schopná a ochotná měsíčně splácet, pouze potřebuji, aby to byla nižší měsíční splátka, teď to dělá skoro 8000Kč měsíčně a mateřská je 8000Kč, musím platit nájem, jídlo pro syna atd. Ráda bych situaci řešila dříve, než přije exekutor. Zatím na mě exekuce zahájena není, ale myslím že brzy bude. Jak z toho ven? Děkuji za radu jsem v bezvýchodné situaci. Celková výše dluhů u všech společností je cca 140000Kč. Nevím jak se to počítá, ale kdyby se to mělo rozpočítat na těch 5 let tak to splatím všechno bez problémů. Ale tak to asi nejde.

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
kulikova
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: Dluhy, mateřská, oddlužení, exekuce???

Příspěvekod Finurka » pát 24. čer 2011 3:39:43

Oddlužení řeší insolvenční soud dle insolvenčního zákona. Ve vašem případě lze požádat o oddlužení a to vy smyslu Oddlužení
§ 389
(1) Dlužník, který není podnikatelem, může insolvenčnímu soudu navrhnout, aby jeho úpadek nebo jeho hrozící úpadek řešil oddlužením.
(2) Jiná osoba než dlužník není oprávněna návrh na oddlužení podat.
Protože nejspíš naplňujete ustanovení
§ 3 Úpadek
(1) Dlužník je v úpadku, jestliže má
a) více věřitelů a
b) peněžité závazky po dobu delší 30 dnů po lhůtě splatnosti a
c) tyto závazky není schopen plnit

Jak má vypadat návrh na povolení oddlužení udává § 392. Oddlužení může být provedeno dvojím způsobem
§ 398
(1) Oddlužení lze provést zpeněžením majetkové podstaty nebo plněním splátkového kalendáře

Pokud chcete bližší pomoc kontaktujte mne na
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
. Ráda Vám pomohu sestavit návrh na oddlužení, ale je potřeba osobním komunikace, jedná se o Vaši privátní záležitost.
Mlčenlivost z mé strany je zaručena.

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na EXEKUCE, Exekutoři, vymáhání pohledávek, dlužnící, výkon exekuce, oddlužení