od dudonaut » stř 22. čer 2011 22:55:31
Momentalne nemam jak poslat leasingovou smlouvu ,ale abych to dovysvetlil co se tyce toho VTP. Koupil jsem auto z bazaru a ten bazar ho mel v komisnim prodeji od nekoho, kdo to auto dovezl ze zahranici. A k auto jsem dostal uplny cistopis VTP bez znacek, bez jedinyho zapisu, uplne cisty VTP. Takze ja bych byl prvni zapsany, teda majitel leasingovka a ja provozovatel ,ale byl by to prvni zapis. Ale ten zustal u toho cloveka co me vlastne podvedl a ja si vystavil duplikat cistopisu, opet uplne cisty a chtel jsem to prihlasit - leasingovka majitel, ja provozotovatel klasika. Ale pri prihlasovani na urade zjistily, ze to auto nekdo prihlasil na ten pravy cistopis na uplne nekoho kdo vubec nema co spolecneho s tim autem, takze asi clovek, ktery to auto vzal od toho co me podvedl, nejakej jeho kumpan... Takze kdyz ted prijdu na stanici a reknu jim ak to bylo, tak potrebuju poradit co presne rict, aby se nedivily, proc JA splacim uz 4 mesice auto, ktery vubec nemam, ze jsem to vubec nenahlasil... A jeste je ted v VTP zapsano na nekoho uplne ciziho...
S tim, ze me teda jeste nalakal, ze musim podepsat nejakou kupni smlouvu z nekym na to auto, aby to ta leasingova prevedla na nej, coz mel bejt konec toho slavneho kseftu.. takze aby na me nevytahl, tys mi tady podepsal smlouvu ze mu to prodavas tak co.. ale kazdej vi, ze nemuzu prodat auto co patri leasingovce.. takze aby se to neotocilo na me cely... jsem v tom nevinne ,ale co je psano to je dano.. sice ta smlouva byla dost primitivni, kdo vy jestli splnovala to co mela, ale riskvoat to nechci
| |
|