Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

podvod s autem

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

podvod s autem

Příspěvekod dudonaut » stř 22. čer 2011 18:03:14

zdravim, stala se mi takova neprijemna vec. natahl jsem se pres jednoho kamose, ze si vezmu na sebe auto na leasing a ze se pak hend proda a vydela se na tom, tak jsem jak debil do toho sel. po pul roce co jsem zjistil ze to byla cela bouda, tak jsem splacel leasing, protoze jsem se bal nejaka popripadne exekuce a nahanel jsem dotycneho co me do toho natahla chtel jsem alespon aby mi to auto dal a ja se z toho nejak vyhrabal potom sam. neustale mi kecal, ze auto je u znamyho, ze ho zastavil ze potreboval penize a ze mi ho da az mu to zaplati.. mezitim me nahalena leasinhgova ,ze chce VTP prihlaseny tak jsem nevedel co delat, protoze vse bylo v otm aute, ktere mel ten dotycny nejspise nekde. tak jsem si obehal duplikaty atd.. a jdu ho prihlasit a tam mi ho zabavily, ze auto je davno prihlasene na nekoho uplne cizihy a ze nechapu ze jsem vubec dostal duplikat a ze to ej cely podovd a zavolali policii nebo ji to predaly.. a me uhnaly, at to jdu hned nahlasit. ale trochu se bojim, protoze ani nevim co bych jim tam rekl... ale co mam delat. diky...

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
dudonaut
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: podvod s autem

Příspěvekod Finurka » stř 22. čer 2011 18:22:58

To jak píšete je tak trochu zmatečné. Pokud je auto na leasing je majetkem leasingové společnosti. V malém techničáku by jste ale měl být uveden Vy, pokud je leasingová smlouva na Vás. Originál VTP Vám nenáleží, při leasingu dostáváte pouze kopii. Být Vámi tak zajdu na Policii ČR - a to na dopravní inspektorát a nechat auto ověřit. Pokud máte řádnou leasingovou smlouvu, tak by to neměl být problém. Při nesplácení leasingových splátek exekuce je hodně daleko, protože v první řadě je Vám odebráno auto a zpravidla uhrazené částky jsou nevratné. Pokud chcete bližší radu, musela bych vidět leasingovou smlouvu. Tu lze nascanovat na
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
. Dále s tím souvisí i kdo platí povinné ručení, zda je v rámci leasingu nebo jste ho hradil sám jako uživatel vozidla. Leasingové společnosti požadují a rovněž i sjednávají havarijní pojištění, první rok je zplacen formou částky leasingové splátky, další roky již platí uživatel vozu. O tom ale nepíšete. Takže i trochu přesnější informace by to chtělo. Rovněž nepíšete o jaké vozidlo se jedná, zda bylo zakoupeno v autobazaru nebo od prodejce jako nové vozidlo a Vy jste prvním uživatelem. Pokud máte veškeré papíry v pořádku, lze to nahlásit jako zcizení vozidla neznámým pachatelem. Je třeba si vše toto ujasnit, jinak se zde naskýtá hodně variant.

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Příspěvekod dudonaut » stř 22. čer 2011 19:02:14

asi jsem to napsal dostr hrr.., zkusim to popsat blize. koupil jsem auto v autobazaru a byl to dovoz a dostal jsem k tomu cistopis. jak jsem uvadel, tak jsem se do toho nechal natahnout od jednoho cloveka, a auto si bral on i s VTP a ze ma zajemce, ktery by auto koupil za vetsi cenu nez jsme ho braly na leasing a prebytek by jsme si rozdelily jako zisk. prvni mesice to byly jen dohady jak to vypada a dotycny mi tvrdil, ze to auto nechtel ten kdo ho mel koupit a ze ho nechal u znamyho ze mu za to pucil penize, ktery potreboval akutne a cekal ze mu je hned vrati a auto mi popripade vrati. bohuzel to vypada ze to byla snuzka kecu a ja zatim splacel ze sveho leasing, protoze jsem se bal solusu, odebrani vozu atd atd.. a az ted kdyz jsem si obehal VTP znova, jako duplikat ,abych si to vubec prihlasil, protoze auto nebylo prihlaseno, tak jsem zjistil ze auto je davno registrovano na nekoho neznameho a muj duplikat mi zabavily.. a bylo mi receno ze ho mam hned nahlasit. takze ja mam ted jit na policii a bojim se jak to mam podat, abych nakonec z toho jest enemel poradny pruser. to ze jsem debil a nechal jsem se do takovy blbosti natahnout uz jsem si uvedomil, ale asi mi nezvyba nez auto doplatit coz mi az tak nevadi, hlavne chci mit od toho klid. ale co ted rict... jen ze jsem si chtel prihlasit auto a ze je na nekoho uz priuhlasene my bylo receno... coz nevim jak jim vysvetlim proc to auto nemam ja.. takze jim budu muset rict, ze mi ho vzal ten dotycny co me do toho natahl.. nebo jak postupovat. jinak leasingova smlouva je klasicka autocredit od ge, a povinne ruceni i s havajirkem je spolecne ze splatko po celou dobu trvani smlouvy. me jde jen jak mam reagovat na stanici, aby me nakonec neobvinily jako nejakeho spolupachatele i kdyz jakoby jsem ,ale bohuzel to byl an me podvod.. nerad bych nejaky opletacky s policii

thanks
Pridat.eu
dudonaut
Kadet
Kadet

Příspěvekod Finurka » stř 22. čer 2011 20:16:13

Tak to už je trochu jasnější odpověď.Pošlete mi leasingovou smlouvu, určitě řešení najdeme. Podstatné je jak je uvedeno vozidlo v leasingové smlouvě. Podle toho co píšete je ve VTP uveden poslední majitel, nebo vozidlo bylo na něj převedeno v průběhu splácení leasingu ?
e-mail :

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Příspěvekod dudonaut » stř 22. čer 2011 22:55:31

Momentalne nemam jak poslat leasingovou smlouvu ,ale abych to dovysvetlil co se tyce toho VTP. Koupil jsem auto z bazaru a ten bazar ho mel v komisnim prodeji od nekoho, kdo to auto dovezl ze zahranici. A k auto jsem dostal uplny cistopis VTP bez znacek, bez jedinyho zapisu, uplne cisty VTP. Takze ja bych byl prvni zapsany, teda majitel leasingovka a ja provozovatel ,ale byl by to prvni zapis. Ale ten zustal u toho cloveka co me vlastne podvedl a ja si vystavil duplikat cistopisu, opet uplne cisty a chtel jsem to prihlasit - leasingovka majitel, ja provozotovatel klasika. Ale pri prihlasovani na urade zjistily, ze to auto nekdo prihlasil na ten pravy cistopis na uplne nekoho kdo vubec nema co spolecneho s tim autem, takze asi clovek, ktery to auto vzal od toho co me podvedl, nejakej jeho kumpan... Takze kdyz ted prijdu na stanici a reknu jim ak to bylo, tak potrebuju poradit co presne rict, aby se nedivily, proc JA splacim uz 4 mesice auto, ktery vubec nemam, ze jsem to vubec nenahlasil... A jeste je ted v VTP zapsano na nekoho uplne ciziho...

S tim, ze me teda jeste nalakal, ze musim podepsat nejakou kupni smlouvu z nekym na to auto, aby to ta leasingova prevedla na nej, coz mel bejt konec toho slavneho kseftu.. takze aby na me nevytahl, tys mi tady podepsal smlouvu ze mu to prodavas tak co.. ale kazdej vi, ze nemuzu prodat auto co patri leasingovce.. takze aby se to neotocilo na me cely... jsem v tom nevinne ,ale co je psano to je dano.. sice ta smlouva byla dost primitivni, kdo vy jestli splnovala to co mela, ale riskvoat to nechci

thanks
Pridat.eu
dudonaut
Kadet
Kadet

Příspěvekod Finurka » čtv 23. čer 2011 9:50:54

Má leasingovka doklad , že je vozidlo jejím majetkem ? Zapsání vozidla měla provést leasingovka !!!!

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Příspěvekod dudonaut » čtv 23. čer 2011 11:35:46

No tak ma se mnou leasingovou smlouvu, coz je pro ni hlavni. Auto jsem mel prihlasit ja a odeslal technicak na jejich pobocku, to se dela bezne do 40dnu od koupi vozu... Me jde o to jak to podat na policii. Proste auto platim ja ze sveho uctu, auto je na leasing a ja ho koupil. ale auto mi vzal ten debil a nejspis ho nekomu za myma zady prodal jakoby a on si ho proste prevedl za sfalsovanim par dokumentu a ted nemam auto a nemuzu ho ani prihlasit, protoze to uz nekdo udelal. takze jak to podat na policii.. to je asi fuk, proste tam zajdu a budu doufat, ze nechytnu nejakyho blbce a poradi mi a s trtochou stesti se mi auto vrati a ja si ho v klidku dal doplatim

thanks
Pridat.eu
dudonaut
Kadet
Kadet

Příspěvekod Finurka » čtv 23. čer 2011 11:48:26

Jediná rada : uspořádejte si přesně jak ke všemu došlo, aby Vaše výpověď nebyla zmatečná. Vezměte s sebou všechny doklady, které máte a ohlašte vše na policii. Pokud máte zájem o ústní konzultaci napište mi své telefonní číslo na
. Po telefonu můžeme některé věci upřesnit. Mlčenlivost je zachována, strach mít nemusíte, že Vámi podané informace budou zveřejněny nebo zneužity.

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • leasing ruceni autem