od Josef1952 » čtv 09. čer 2011 15:01:10
Mám několik zpráv.
1)Ráno jsem volal na oddělení PČR v Brně-Žabovřeskách.Chtěl jsem po operačním důstojníkovi,aby mi dal spisovou značku
pod kterou to oznámení které jim dala pí.M.B.z Brna posílali na hospodářskou kriminálku poručíkovin Papaiouanu.On mi
nejdříve sdělil značku:KRPB 51230/č.j-2011-060282.Poté mi ale řekl:"Moment počkejte něco se mi tady objevuje".A pak mi
řekl:"Poručík Papaiouanu to změnil na trestný čin".A dal mi značku:KRPB 15380/t.č.-2011-060282.A řekl mi,že oni to museli poslat pod číslem jednacím jako přečin a jen poručík Papaiouanu to mohl změnit na trestný čin.Tak prý to určuí vnitřní předpisy MVR.
2)Pak jsem volal na oddělení PČR v Novém Boru.Tam jsem mluvil se zástupcem velitele npor.Pučkem.Chtěl jsem se jej zeptat jak pokračuje vyšetřování u nich.A on mi nejdříve řekl,že on sám vyvinul na internetu iniciativu ve které vyzval podvedené lidi z Libereckého kraje,aby se mu ozvali.Ozvalo se mu jich dodnes 60.Pak mi řekl,že má ale problém se spojit s firmou Golden Prize.Žádal je,totiž,o zaslání těch částí smlouvy keré nám všem,jak víme obch.zástupci odebrali s tím,že jsou tajné. Ale,že mu to pošta vrátila s tím,že je to fiktivní adresa.Proto jsem mu dal adresu:Mlýnská 326/13,616 00 Brno která je na google vyvěsena jedním podvedeným klientem(asi se jednalo o klienta který,jim chtěl rozbít ústa).On mi za to nejdříve moc poděkoval a pak mi řekl další věc.Řekl,že když mu pošta oznámila,že se jedná o fiktivní adresu tak podal podnět na Okresní zastupitelství v České Lípě pro trestný čin maření policejního vyšetřování.A Státní zastupitelství už vydalo trestní stíhání v této věci.
3)Pak jsem volal na oddělení PČR v Ostravě-Porubě prap.Vozňakovi,aby mi řekl jak je to v případě oznámení které na
tuto firmu podal pan"bajama".Pan praporčík mi řekl,že to vyšetřuje jako oznámení.
4)Teď odpoledne mi napsala e-mail paní E.M.s tím,že má jejich obch.zástupci v 17.00 předat 9 600 Kč.Tak,jsem ji napsal
vše tak jak to je.Ona mi potom poděkovala a napsala,že na žádnou schůzku nepůjde.
Za tento příspěvek od uživatele
Josef1952 dostal děkování - 2
bajma (čtv 09. čer 2011 20:32:41),
Finurka (čtv 09. čer 2011 22:14:36)