Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

firma NOE2-OSOBNÍ Bankrot

Zde se řeší případy exekucí a různého vymáhání pohledávek. Rady, tipy, návody, pomoc.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

firma NOE2-OSOBNÍ Bankrot

Příspěvekod camil » sob 14. kvě 2011 21:33:18

Dobrý den,
potřeboval bych poradit díky složité rodinné situaci jsem se dostal do kolotoče spláteka nemohu se z toho dostat,proto jsem chtěl zažádat o osobní bankrot,ale po zjištění co vše musím dokládat a vyřídit,jsem zjistil že toto je na mne moc a proto jsem se chtěl obrátit na firmu která by to mohla udělat za mne,našel jsem firmu
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
ale mám strach aby to nebyla další podvodná firma která ze mne jen vytáhne peníze.
Nevíte o solidní firmě která mi pomůže s vypsáním papírů a řekne mi co vše musím doložit??Samozřejmně počítám s tím že toto se platí,ale chci mít jistotu že za peníze co zaplatím mi firma pomůže.
děkuji za radu popřípadě kontakt na spolehlivou firmu ze Severní Moravy

[color=#FF0000]edit jerrycz / email nebo odkaz prosím do značky CODE![/color]

thanks
Za tento příspěvek od uživatele camil dostal děkování - 2
vendelin (sob 09. črc 2011 14:38:51), vlastina (čtv 28. črc 2011 18:08:12)

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
camil
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 6 krát

Re: firma NOE2-OSOBNÍ Bankrot

Příspěvekod Finurka » ned 15. kvě 2011 20:14:04

Této firmě bych moc nevěřila. Je odkoupená od prodejce firem. Sídlo i bydliště obou jednatelů je na stejné adrese. Spolehlivou firmu neznám, ale doporučuji se obrátit na některou advokátní kancelář. Budete muset zaplatit také, ale bude to sepsáno určitě dle insolvenčního zákona a advokát registrovaný v České advokátní komoře je jistější a hlavně je proti němu dovolání. Rozhodně bych si nenechávala sepsat právní dokument k soudu firmou, u které nemám jistotu, že právníka. Firma, kterou uvádíte tomu nenasvědčuje.
Podle toho co jste napsal nejste podnikatel a tedy se na Vás vztahuje dle insolvenčního zákona následuící:
Oddlužení
§ 389
(1) Dlužník, který není podnikatelem, může insolvenčnímu soudu navrhnout, aby jeho úpadek nebo jeho hrozící úpadek řešil oddlužením.
(2) Jiná osoba než dlužník není oprávněna návrh na oddlužení podat.
§ 392
(1) K návrhu na povolení oddlužení musí dlužník připojit
a) seznam majetku a seznam závazků, popřípadě prohlášení o změnách, ke kterým v mezidobí došlo v porovnání se seznamy, které v insolvenčním řízení již dříve předložil,
b) listiny dokládající údaje o příjmech dlužníka za poslední 3 roky,
c) písemný souhlas nezajištěného věřitele, který se na tom s dlužníkem dohodl, s tím, že hodnota plnění, které při oddlužení obdrží, bude nižší než 30 % jeho pohledávky.
(2) V seznamu majetku dlužník kromě náležitostí uvedených v § 104 odst. 2 u každé položky tohoto seznamu uvede údaj o době pořízení majetku, o jeho pořizovací ceně a odhad obvyklé ceny majetku ke dni pořízení seznamu. Nejde-li o nemovitosti nebo o majetek, který slouží k zajištění, ocenění znalcem se nevyžaduje. V písemném souhlasu věřitele podle odstavce 1 písm. c) musí být uvedeno, jaká bude nejnižší hodnota plnění, na kterém se s dlužníkem dohodl; podpis věřitele musí být úředně ověřen.
(3) Osoby ochotné zavázat se při povolení oddlužení jako spoludlužníci nebo ručitelé dlužníka musí návrh spolupodepsat. Dále musí návrh podepsat i dlužníkův manžel a výslovně uvést, že s povolením oddlužení souhlasí; to neplatí, jestliže oddlužením nemůže být dotčen majetek z nevypořádaného společného jmění manželů, rozsah vyživovacích povinností dlužníka vůči jeho manželu a nezaopatřeným dětem nebo rozsah vyživovacích povinností dlužníkova manžela. Všechny podpisy musí být úředně ověřeny.
(4) Pro označení osob v návrhu na povolení oddlužení a v seznamech k němu připojených platí § 103 odst. 1 obdobně.

Dále pak ještě uvádím co umožňuje institut oddlužení?

* opětovné zapojení do ekonomického života
* zastavení úroků z prodlení, poplatků a všech sankcí
* možnost uhradit pouze 30 % svých dluhů
* dluh dlužník splácí po dobu 5 let, případně dojde k prodeji jeho majetku
* po ukončení oddlužení je dlužník osvobozen od placení zbytků svých dluhů

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Finurka dostal děkování - 2
Baburka (pon 16. kvě 2011 11:18:17), Josef1952 (pát 08. črc 2011 15:21:13)
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Příspěvekod camil » pon 16. kvě 2011 7:20:35

Děkuji za odpověd,hledal jsem všude možně,ale moc jsem toho nenašel,podnikatel opravdu nejsem,proto jsem se ptal na osobní bankrot,ano zkusím zajít asi za právníkem at mi pomůže se sepsáním,co vše musím doložit atd.
Děkuji za radu pokud by se našel někdo kdo má pozitivní zkušenost,nebo i negativní budu rád za každý poznatek

thanks
Pridat.eu
camil
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 6 krát

Příspěvekod Finurka » pon 16. kvě 2011 8:11:48

Já osobně teď zpracovávám oddlužení pro podnikatele a nesetkala jsem se zatím, že by v případě, že se obrátí dlužník na právníka, nastal větší problém nebo komplikace. Podstatné je nic nezatajovat. Pokud podává žádost dlužník, pak se může pohlížet na oddlužení jako na hrozící úpadek, tj. stav subjektu je takový, že lze ke všem okolnostem důvodně předpokládat, že dlužník nebude schopen řádně a včas splnit podstatnou část svých peněžních závazků.
Věřím, že svoji situaci zdárně vyřešíte. Ještě pro doplnění Vám napíšu stručně a zjednodušeně, jak celý proces probíhá :

1. podání žádosti dlužníkem k místně příslušnému okresnímu soudu ( t.j. dle bydliště dlužníka) - Dlužník, který hodlá řešit svůj úpadek nebo hrozící úpadek oddlužením, musí s insolvenčním návrhem spojit i návrh na povolení oddlužení
2. po podání žádosti soud Vyhláškou oznámí zahájení - na základě toho se mohou věřitelé přihlásit ( zákonem je stanovena lhůta do 15 dní od podání žádosti)
3. Insolventní návrh, včetně určení insolvečního správce soudem, soupis majetkové podstaty
4. schůze věřitelů (svolává soud) a eventuálně předběžná opatření ( podávají dlužník, insolvenční správce nebo věřitelé na žádost)
5. dokazování - insolvenčním řízení je insolvenční soud povinen provést i jiné důkazy potřebné k osvědčení dlužníkova úpadku nebo jeho hrozícího úpadku, než byly účastníky navrhovány.
6. Rozhodnutí - Insolvenční soud rozhoduje v insolvenčním řízení usnesením. V rozhodnutí je stanoven způsob řešení úpadku – ve Vašem případě bude dán souhlas k oddlužení.

Soudní rozhodnutí, předvolání, vyrozumění nebo jiná písemnost insolvenčního soudu nebo účastníků se v insolvenčním řízení doručují pouze vyvěšením písemnosti na úřední desce insolvenčního soudu a jejím současným zveřejněním v insolvenčním rejstříku (dále jen "doručení vyhláškou"), ledaže zákon stanoví pro určité případy nebo pro určité osoby i zvláštní způsob doručení.

Předběžným opatřením se pak rozumí :
Neodporuje-li to společnému zájmu věřitelů, může insolvenční soud z důvodů hodných zvláštního zřetele předběžným opatřením rovněž
a) udělit souhlas se započtením vzájemných pohledávek dlužníka a věřitele v době trvání moratoria, nebo
b) udělit souhlas se započtením vzájemných pohledávek dlužníka a věřitele i po okamžiku zveřejnění návrhu na povolení reorganizace v insolvenčním rejstříku, anebo
c) zakázat pro určité případy nebo na určitou dobu započtení vzájemných pohledávek dlužníka a věřitele.

Ještě je potřeba počítat s tím, že :
1) Bude stanoven poplatek pokud bude potřeba ke krytí nákladů řízení a prostředky k tomu nelze zajistit jinak
2) Od zahájení insolvenčnho řízení nesmí dlužník nakládat s majetkem náležícím do majetkové podstaty

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Noe2
    od camil » úte 20. zář 2011 20:51:54
    6 Odpovědi
    4951 Zobrazení
    Poslední příspěvek od camil Zobrazit poslední příspěvek
    čtv 22. zář 2011 20:43:01

Zpět na EXEKUCE, Exekutoři, vymáhání pohledávek, dlužnící, výkon exekuce, oddlužení