Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Výživné exekučně z platu

Zde se řeší případy exekucí a různého vymáhání pohledávek. Rady, tipy, návody, pomoc.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Výživné exekučně z platu

Příspěvekod děti » pon 08. bře 2010 15:55:14

Jsem matka-samoživitelka s 9letou dcerou. Otec neplatil výživné, tak jsem v roce 2003 podala stížnost k soudu v Benešově u Prahy o placení výživného exekučně z platu. Soud mi vyhověl, ale v září 2009 bohužel nastaly problémy s placením exekučního výživného zaměstnavatelem Metaz Týnec nad Sázavou. Otci dítěte zaměstnavatel tuto ,,pohledávku,, strhne, ale má takovou drzost, že už mě nepošle, anebo pošle až s několikaměsíčním spožděním! Podala jsem stížnost k soudkyni, která má toto nastarosti a ta mi sdělila, že na takovéto jednání prý nejsou zákony, že ona s tímto nic dělat nemůže. Co je to za ,,bordel", proč se matky soudí o výživné, když pak nemají žádné dovolání a takovéto jednání není postižitelné? Chudáci děti v tomto státě!

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
děti
Neregistrovaný uživatel

Re: Výživné exekučně z platu

Příspěvekod Návštěvník » pon 08. bře 2010 16:02:58

Naprosto souhlasím s tímto tématem, je fakt, že je to strašné v této republice. Je potřeba na to stále poukazovat, třeba se něco změní.
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod děti » pon 08. bře 2010 16:15:18

Pochybuji, že se to v této republice změní k lepšímu. Politici hrnou jen do svých kapes, z větší části zadlužily stát a chtějí po nás, ať jim pomůžeme se splácením dluhu. Měly by se stydět!
Pridat.eu
děti
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Návštěvník » úte 09. bře 2010 10:33:58

Naprosto souhlasím
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Návštěvník » pát 09. dub 2010 20:41:41

Pokud se vám to stane znovu, podejte přes portál e-justice žádost o vystavení elektronického platebního příkazu tomuto zaměstnavateli. Soud v tomto případě nezkumá, zda je váš nárok oprávněný, či ne a příkaz vystaví. Pak jsou tři možnosti.

Zaměstnavatel zaplatí v termínu uvedeném na plat. příkazu

Zaměstnavatel podá odpor proti příkazu. V takovém případě jde vše před soud, kde vy musíte prokázat svůj oprávněný nárok, anebo on musí prokázat, že vy nemáte pravdu. Pokud to neprokáže, tak platí - a v tomto případě i soudní náklady.

Zaměstnavatel se na to vybodne a na příkaz nereaguje. V tom případě máte vyhráno - po nabytí právní moci příkazu držíte v ruce tzv. exekuční titul, na jehož základě lze nařídit na dlužníka exekuci. Takže vám stačí navštívit soukromého exekutora a vše mu předat. Toto vás nebude stát nic.

Pokud následující postupy uplatníte každý měsíc, kdy vám má dojít platba, garantuji vám, že vám peníze budou chodit na hodinu přesně.
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod deti » ned 25. dub 2010 21:55:48

Díky za radu, je smutné, že porušování soudního rozhodnutí -placení výživného exekučně zaměstnavatelem je v tomto státě možná postižitelné až po nekonečných tahanicích!!! Momentálně čekám na přidělení právníka soudem (jsem delší dobu bez práce), nehodlám platit nehorázné peníze za tahanice, které mě čekají kvůli "zlodějům-tunelářům". Jak je možné, že takovéto jednání není postižitelné okamžitě, když nastane situace OKRÁDÁNÍ DĚTÍ, KTERÉ ZA TO NEMOHOU?!
Pridat.eu
deti
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod deti » pát 14. kvě 2010 10:47:14

Tak tento podnik je nyní v insolvenčním řízení, má více jak 100miliónů dluh, sám sebe dal do úpadku a většinu pohledávek za něj zaplatí stát... ale bohužel s výživným (které je určeno soudem) si nikdo neví rady, jak a co bude...už mi dluží 6 000,-Kč a nikoho to nezajímá...smutné v tomto státě... :cry:
Pridat.eu
deti
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod sarinkad70 » pon 02. srp 2010 12:19:48

Chtěla bych na tohle reagovat. 14 let jsem se soudila o výživné. Měla jsem dostávat 300kč měsíčně, bohužel za celou dobu (14let) jsem dostala všeho všudy asi 5000kč na výživném. Teprve loni 2009 jsem dosáhla navýšení alimentů (od roku 1996). Otec mé dcery pracuje sem tam na černo a nebo vůbec, momentálně je už skoro rok celostátně hledaný a na alimentech mi dluží již přes 200 000kč. Ani exekuce mi nepomůže - je hledaný. Tak co mám dělat? Chodím po policajtech jestli už ho mají nebo ne, hledám ho, dávám inzeráty, vypisuji odměny za informacích o něm, jenže stále marně. Byla jsem s dcerou sama - plat 7500kč, za byt jsem platila 4500kč, zbytek jsem měla na potřeby pro nás obě. Díky těmto životním podmínkám jsem se dostala do finanční tísně a dodnes jsem se z ní ještě nevyhrabala. Snažím se, ale jde to těžko. Prosím, zkuste mi někdo poradit co dál. Co ještě mohu udělat aby má dcera dostala co jí náleží a abych se dobrala k nějaké spravedlnosti. Mnohokrát všem děkuji za jakýkoliv názor a radu.

thanks
Pridat.eu
sarinkad70
Kadet
Kadet

Poděkoval: 10 krát
Má poděkování: 0 krát

Příspěvekod rikamrikam » stř 18. srp 2010 13:34:23

Je to na prd, co si budeme povídat.

Nevzdávejte to!

thanks
Za tento příspěvek od uživatele rikamrikam poděkoval
sarinkad70 (úte 21. pro 2010 9:21:29)
Pridat.eu
rikamrikam
Nadporučík
Nadporučík

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 24 krát

Příspěvekod Marek » ned 19. pro 2010 16:02:00

Nevim o co vam jde chtěli jste děti do pece tak se one starejte žensky jsou strašne [color=#FF0000]s***ě[/color] nechal bych je trestat

[color=#FF0000]Edit:/Cenzura, závažné porušení pravidel. Permanent BAN!!! Pán si snad do budoucna bude dávat pozor na jazyk. Semir[/color]
Pridat.eu
Marek
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Další

Zpět na EXEKUCE, Exekutoři, vymáhání pohledávek, dlužnící, výkon exekuce, oddlužení