Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Autofolie

Diskuze o veškerých právních problémech. Poradenství s problémy v této oblasti.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Autofolie

Příspěvekod EL_Prometheus » pon 25. dub 2011 15:40:04

Dobrý den , Měl bych na někoho z Vás zajímavou otázku ohledně autofólií.

Nedávno jsem si nechal na své vozidlo škoda fabia 2 přední dveře u řidiče a spolujezdce, namontovat v originální firmě co se zabývá autofoliema autofolie zn. suntek samozřejmostí je že mi nalepili na sklo štítek s atestem 8SD....
a dali mi i typizovanou kartičku co musím stále nosit u sebe . Nebyla to zrovna levná záležitost tak jsem se samozřejmě nejdříve ptal na STK zda bude nejaký problém a tam mi bylo řečeno že ne. že když to dělá firma která je vedena u ministerstva dopravy a má povolení k úpravě autoskel tak to bude bezproblémů jak na STK tak i s policií ČR . jenže můj problém začal s jedním příslušníkem Policie při silniční kontrole ve 23:45 večer .. Po předání všech kartiček strážníkovi , ukázce štítku na okně s atestem mi zdělil že to nemám povolené . po chvíle domlouvání mi zdělil že ty kartičky si doma může vytisknout také . že prý vozy škoda mají už od výroby zatmavené skla . s tím jsem s ním souhlasil . ale s poznámkou že já mám výbavu junior . tudíž bez originalního sunteku z výroby ..
Po výhružkách že se jěště uvidíme že si to ve dne vyfotí a pošle mě do správního řízení mi už došla trpělivost .

jinač na zadních dveřích + na kufru mám folie kat V tudíž ty nejtmavší ale samozřejmně že také s atestem 8SD..... takže to vozidlo je večer vevnitř tmavé a špatně se tokazuje že mám pravdu když fyzicky je nemožné vidět někam kde je tma.

Teď prosím o radu co mám dělat při silničních konrolách ? kdy pouhým okem měří procentní propustnost a je nehorázně arogantní ?
Kdyby to byla garážová výroba tak sklopím uši a mlčím . ale tyto originální atestované fólie u orig . firmy mě stáli strašně moc peněz a nehodlám se jich odříct když se domnívám že jsem v právu .

děkuji za jakékoliv reakce

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
EL_Prometheus
Neregistrovaný uživatel

Re: Autofolie

Příspěvekod admin » úte 26. dub 2011 11:15:04

Dobrý den, zrovna nedávno se přesně tento případ stal mému známému. Měl také atest na fólie a nakonec bylo vše v pořádku. Dle mého není samozřejmě možné měřit propustnost fólie pouhým okem, to by se takto mohla měřit i rychlost jízdy :-)

Zřejmě máte smůlu na zasahujícího policistu, dle mých dosavadních zkušeností za to nikdo pokutu nedostal. Tedy jedná-li se o fólii s atestem.
Nová rubrika na fóru o zkušenostech s policií, přidejte se zde: zkusenosti-policie/

thanks
Pridat.eu
admin
Prezident Policisté.com :-)
Prezident Policisté.com :-)

Poděkoval: 29 krát
Má poděkování: 129 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Právní poradenství