Dobrý den, je opravdu možné, že pod jménem xexor mám tu čest s paní Emou alias Evičkou, alias...? (obchodní zástupce, zprostředkovatel, pod neexistujícími jmény nabízející půjčku na inzertních serverech..)
Ale to mi asi nepovíte, že? Ať už to tak je nebo ne, nechápu, odkud berete právo mne z čehokoli obviňovat. Neznáte mne a pokud ano, znamená to, že zneužíváte osobní údaje klientů, ozvěte se mi, prosím, přímo, ať si to vyjasníme. Děkuji.
[b]Omlouvám se tomuto fóru za osobní výměnu, chci reagovat jen technicky - firma CCS mne obvinila z utajení neexistující půjčky, ale ikdyby ne, neměli by žádné právo poždovat pokutu. Tím neříkám, že uvádět nepravdivé informace je v pořádku. Svým příspěvkem jsem chtěla jen pomoci již podvedeným a varovat ty dosud váhající. Je to i tak dost těžké, myslím si. A děkuji za prostor k uveřejnění tohoto příspěvku.
[/b][quote="xexor"]Vážená paní,
sice je na internetu pomlouváte, kde se dá a jak tak koukám, je to asi Vaše jediná celodenní činnost, ale nezapomeňte uvést Vaše jméno a příjmení a také to, co všechno jste jim nalhala, aby jste podvodně získali úvěr. A že to odhalili a nic Vám nedali???
Myslím, že po včerejšku nejsou jediná firma, kde jste to zkusila. Že??
[quote="JerryCZ"]Nezlobte se, nevím, jak se vkládají příspěvky, tak to zkouším takhle.
CCS FINANCE CZ
Všem žadatelům o půčku od této firmy - prosím, pokud teprve chcete žádat, nedělejte to, je to ztráta času, firma používá jednoduchý trik - nechá si od Vás zaslat smlouvu s bianco podpisem, který musí být ověřen, a následně vyžaduje několikatisícovou pokutu za uvedení nepravdivých informací. Pokud už jste požádali, prosím, pečlivě si schovejte veškerou komunikaci s touto firmou včetně e-mailové - nesrovnalosti v jejich požadavcích a v následném obvinění Vám budou stačit na to, abyste jim nemuseli zaplatit ani haléř. Nesrovnalosti zde neuvádím, protož na tyto stránky chodí i zaměstnanci nebo příznivci této společnosti a mohli by ve svém podvodném jednání být příště chytřejší.
[color=#FF0000]přesunuto/jerrycz PŘÍSPĚVEK VLOŽÍTE PO KLIKNUTÍ NA RUBRIKU (PODVEDL VÁS NĚKDO) POTÉ STISKNETE NOVÉ TÉMA. [/color][/quote][/quote]