Prověřila jsem si vazby firem, které uvádíte. Původní firma se rozdělila na dvě ( je to jeden ze způsobů zániku firmy, která je v pasívu). Není mi však známo na základě čeho byly pohledávky postoupeny firmě SHS management. Majitelkou této firmy je starší dáma - doktorka práv, takže je velmi zběhlá, to dokazuje i tím, že likviduje svoji společnost. Likvidace byla vyhlášena na základě usnesení valné hromady společnosti, t.j. jednatelkou společnosti a současně je nyní likvidátorkou, takže v režimu likvidace má právo vymáhat všechny dlužné částky, ať již z její činnosti či převzatých dluhů společnosti Sterlif. Předpokládám, že dluhy této společnosti jsou výrazně menší nebo snad žádné a likvidací společnosti se tak naskýtá získání finančních částek, zřejmě ne nezanedbatelných. Z toho zřejmě vychází odmítnutí převodu dluhu.
Uvedla důvod ? Hledám cestu, jak provést převod dluhu bez nutnosti jejího souhlasu. Určitá možnost se zde naskýtá, ale musím to pořádně prověřit. Vycházím z toho, že paní exekutorka je tomuto převodu přístupná, pokud to bude jasné, prokazatelné a dle právních předpisů. Mějte strpení, do pondělí Vám dám vědět.
A ještě otázky :
Je exekuce na 200 tisíc ?
Jaké jsou měsíční splátky?
Jaký je způsob provedení exekuce, t.j. co je uvedeno v exekučním příkazu ? Máte jej ? Pokud ano, prosím o jeho nascanování na e-mail :
- Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
. Hodně by mi to pomohlo. Úplně nejlepší by byl telefonický kontakt, napište mi na uvedený e-mail Váš telefon a já Vás budu kontaktovat.