Nový příspěvekod Evik » úte 05. dub 2011 11:44:25
Dobrý den
Dnes mi přišel dopis od vymáhací agentury,INFORMACE O OSOBNÍ NÁVŠTĚVĚ NAŠEHO PRACOVNÍKA dále je napsáno Žádáme o podání vysvětlení proč neplatíte závazek atd......Pokud do deseti dnů neuhradíte dluh navštíví Vás osobně doma nebo v práci náš pracovník a bude vyžadovat okamžité zaplacení.Navíc na obálku napsali veřejně moje tel.číslo.Poslala jsem jim doporučeně 25.3.2011 dopis ten jak je zde nasaný VÝZVA KE ZRUŠENÍ SMLOUVY-POKUS O SMÍR.Je na ně podaný trestní oznámení i ve zprávách se o nich mluví,ale oni přesto posílají dopisy???Už někomu taky přišel takový dopis??A co mám dělat když mi zde zazvoní???
Tentýž dopis a tentokrát již doporučeně jsem dostal dnes i já
Ve čtvrtek jsem na I.C. posílal doporučený dopis s odstoupením od smlouvy (ze zdejšího chatu) a se žádostí o vysvětlení,zaco vůbec po mě pod neustálými vyhrůžkami požaduji 14700Kč,když jsem od nich neviděl ani korunu.
Jaké překvapení mě však dneska čekalo,když jsem obdržel spolu s doporučeným dopisem vymáhací agentůry i tento můj odeslaný doporučený dopis na I.C. - s vysvětlením České pošty,že je nedoručitelný,neboť firmě I.C. skončila dosílka na adresu uvedenou v jejich smlouvách
Už mě to opravdu začina psychicky zmáhat a nevím co mám teď dělat