Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

I.C.**. - půjčka nebo podvod?

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Re: I.C.**. - půjčka nebo podvod?

Příspěvekod Finurka » pát 11. bře 2011 23:37:10

Jednatel Vymáhací agentury, s.r.o. je již vyšetřován. Jedná se o 23 muže, který nemá právní vzdělání a vystupuje víceméně v roli bílého koně. Přístup do bytu je oprávněn pouze exekutor a policie ČR. Nemějte obavy, že podají na Vás žalobu k soudu. Jejich vyhamačské dopisy jsou neoprávněné, jedná se o zastrašování kdo z koho. Nic neplaťte a pokud máte vymahačské dopisy této firmy, předejte je na obvodní oddělení Policie ČR nebo kontaktujte OO Policie Český Krumlov : 974232111 a chtějte přepojit na kriminální oddělení.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Finurka poděkoval
katykarla (ned 20. bře 2011 14:14:25)

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Příspěvekod katykarla » ned 20. bře 2011 14:25:16

Ráda bych poděkovala Finurce za opravdu pečlivou pomoc postiženým.
Já jsem bohužel jedna z nich a byla jsem nedávno na výslechu....ale s tím se nespokojila a šla jsem dál....kontaktovala právníka,který se touto věcí zabývá....a nedalo mi to pátrala i sama....
Pochopitelně sem nechci psát veškeré informace,neboť je jasné že toto nečtou pouze postižení,že....
Ale jedna správa ,kterou rozhodně nic nezkazím....

Napadlo vás někoho kontaktovat Rozhodce? napsaného na smlouvě?
No mě ano a můžu vás ujistit že jeho odpověď mne jen opět uklidnila!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Nebudu ustupovat a podléhat takovému nečestnému jednání a strach o rodinu už nemám...kontaktovala jsem místní oddělení PČR a informovala je o celé situaci a ihned pokud by se někdo náhodou objevil ,mám ihned volat.Nemají na nic právo,jen vyhrožovat. To že je proti rádoby vymahačích už také vedeno řízení snad už víte.

Trochu sprostě,ale ulevit si musím....na každého čuníka se vaří voda!

thanks
Za tento příspěvek od uživatele katykarla dostal děkování - 2
Finurka (ned 20. bře 2011 14:26:29), hajmark (stř 06. dub 2011 15:52:53)
Pridat.eu
katykarla
Kadet
Kadet

Poděkoval: 6 krát
Má poděkování: 4 krát

Příspěvekod Finurka » ned 20. bře 2011 14:36:36

Jsem velmi potěšena Vaším příspěvkem, doufám, že to povzbudí i ostatní a přidají se. Ještě k rozhodcům a rozhodčím doložkám u těchto smluv. Většinou jsou tam uvedeny osoby, které rozhodci nemohou být. I na toto naše legislativa pamatuje, ale není dostatečně známa, takže tyto podvodné firmy využívají i toho. Zase se jedná opět o zastrašování, rozhodnutí těchto samozvaných rozhodců se dají velmi úspěšně zpochybnit u soudu. Rovněž vyhrožování exekucí jsou na velmi tenkém ledě, protože příkaz k exekuci může vydat soud na základě nesplnění platebního příkazu, který je posledním krokem před exekucí. U občanů této země je velmi vysoká absence znalostí obchodního práva a příspěvky zde uvedenými se snažíme obeznámit se základními právními postupy.

[b]Postižení nebojte se a nedejte se, jen tak lze zmírnit možnost podvodného jednání skupiny osob, které si hrají na spasitele a velké bankéře a zneužívají špatné finanční situace občanů této země.[/b]

thanks
katykarla (ned 20. bře 2011 14:39:47)
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Příspěvekod Evik » úte 05. dub 2011 11:44:25

Dobrý den
Dnes mi přišel dopis od vymáhací agentury,INFORMACE O OSOBNÍ NÁVŠTĚVĚ NAŠEHO PRACOVNÍKA dále je napsáno Žádáme o podání vysvětlení proč neplatíte závazek atd......Pokud do deseti dnů neuhradíte dluh navštíví Vás osobně doma nebo v práci náš pracovník a bude vyžadovat okamžité zaplacení.Navíc na obálku napsali veřejně moje tel.číslo.Poslala jsem jim doporučeně 25.3.2011 dopis ten jak je zde nasaný VÝZVA KE ZRUŠENÍ SMLOUVY-POKUS O SMÍR.Je na ně podaný trestní oznámení i ve zprávách se o nich mluví,ale oni přesto posílají dopisy???Už někomu taky přišel takový dopis??A co mám dělat když mi zde zazvoní???
Pridat.eu
Evik
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Finurka » úte 05. dub 2011 13:36:38

NEOTEVÍRAT, ale oni nepřijdou, to je jen plané vyhrožování. Pokud by přišli, tak zavolejte na Policii. A hlavně nenechte se vyprovokovat a nic neplaťte.

thanks
hajmark (stř 06. dub 2011 15:54:32)
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Příspěvekod RTVSAT » úte 05. dub 2011 18:35:05

Nový příspěvekod Evik » úte 05. dub 2011 11:44:25
Dobrý den
Dnes mi přišel dopis od vymáhací agentury,INFORMACE O OSOBNÍ NÁVŠTĚVĚ NAŠEHO PRACOVNÍKA dále je napsáno Žádáme o podání vysvětlení proč neplatíte závazek atd......Pokud do deseti dnů neuhradíte dluh navštíví Vás osobně doma nebo v práci náš pracovník a bude vyžadovat okamžité zaplacení.Navíc na obálku napsali veřejně moje tel.číslo.Poslala jsem jim doporučeně 25.3.2011 dopis ten jak je zde nasaný VÝZVA KE ZRUŠENÍ SMLOUVY-POKUS O SMÍR.Je na ně podaný trestní oznámení i ve zprávách se o nich mluví,ale oni přesto posílají dopisy???Už někomu taky přišel takový dopis??A co mám dělat když mi zde zazvoní???

Tentýž dopis a tentokrát již doporučeně jsem dostal dnes i já :!:

Ve čtvrtek jsem na I.C. posílal doporučený dopis s odstoupením od smlouvy (ze zdejšího chatu) a se žádostí o vysvětlení,zaco vůbec po mě pod neustálými vyhrůžkami požaduji 14700Kč,když jsem od nich neviděl ani korunu.

Jaké překvapení mě však dneska čekalo,když jsem obdržel spolu s doporučeným dopisem vymáhací agentůry i tento můj odeslaný doporučený dopis na I.C. - s vysvětlením České pošty,že je nedoručitelný,neboť firmě I.C. skončila dosílka na adresu uvedenou v jejich smlouvách :!:

Už mě to opravdu začina psychicky zmáhat a nevím co mám teď dělat :?:

thanks
Pridat.eu
RTVSAT
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 1 krát

Příspěvekod goflin » úte 05. dub 2011 19:19:21

Zde je videt drzost podvodniku.

Oni vedi, ze se o nich mluvi v televizi, vedi ze je resi policie. Zrusi korespondenci adresu, aby jim nemohla byt dorucena zadna posta. A pokracuji ve svych podvodech....
The foes of the righteous will be condamned
i become death the destroyer of worlds

thanks
Pridat.eu
goflin
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 49 krát
Má poděkování: 116 krát

Příspěvekod Finurka » úte 05. dub 2011 20:08:40

Jedná se o Vymáhací agentura, s.r.o. ? Pokud ano ihned jděte na Policii ČR a předejte jim tyto vymáhací dopisy a oznamte jim, že jste zaslal odstoupení od smlouvy a bylo Vám to vráceno jako nedoručitelná obsílka. Buďte jinak v klidu.
Pokud se jedná o jinou vymáhací agenturu, pošlete mi na e-mail :
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
vymáhací dopisy.

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Příspěvekod evik » stř 06. dub 2011 9:16:34

No mně taky přišel ten dopis od VYMÁHACÍ AGENTURY s.r.o. jejich webové stránky jsou
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
Přišel taky doporučeně a poštačka ani nevěděla kam se to podepisuje a kde má odtrhnout doručenku.Na obálce je napsaný i moje tel.číslo.Dne 25.3.2011 jsem jim posílala doporučeně dopis odstoupení od smlouvy a vysvětlení proč po mně vyžadují peníze,ale zpět mi to zatím nepřišlo.Taky mám už velký obavy a na to abych si platila svýho soukromýho právníka nemám.Pořád se bojím čím dál víc.Poslala jsem zprávu emailem i právníkovi Herianovi ale ten zatím nenapsal.

[color=#FF0000]edit jerrycz/ dodržujte prosím pravidla[/color]
Pridat.eu
evik
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Finurka » stř 06. dub 2011 13:58:03

Zeptám se Vás, kdo je právník Herian a co jste mu psala.
Ještě jednou opakuji, jedná se o trojici firem působících v Hradci Králové, příspěvků op jejich jednání bylo napsáno hodně, všechny se týkaly podvodných jednání této trojice. Používají další firmu Vymáhací agentura, s.r.o., jejímž jednatelem a společníkem v jedné osobě je muž 23 let, o něm již na tomto fóru se napsalo hodně. Již jsem psala v předchozím příspěvku co máte dělat.Na tyto firmy je v proudu trestní stíhání. Veškeré dokumenty, které v souvislosti s těmito firmami NEPRODLENĚ postupujte Obvodnímu oddělení Policie ČR.
Pokud někdo přijde jako vymahač dluhů jménem těchto firem, volejte policii a nikomu neotvírejte. NENECHTE SE ZASTRAŠIT A JEDNEJTE DLE NAŠICH RAD. ušetříte si strach, bezesné noci a přispějete k rychlejšímu vyšetřování.

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • NEC.Půjčka nebo podvod?
    od Josef1952 » pon 04. črc 2011 9:08:32
    2 Odpovědi
    2035 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Josef1952 Zobrazit poslední příspěvek
    úte 05. črc 2011 13:40:34
  • SOS dluhy - podvod nebo ne?
    od Návštěvník » pát 15. dub 2011 20:17:35
    3 Odpovědi
    3147 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Finurka Zobrazit poslední příspěvek
    pát 29. dub 2011 10:47:39
  • Je to podvod nebo né? Jak je to s firmou Euro Future?
    od Návštěvník » ned 22. črc 2012 3:03:14
    0 Odpovědi
    1245 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    ned 22. črc 2012 3:03:14
  • půjčka.eu podvod
    od Návštěvník » sob 21. led 2012 4:04:08
    1 Odpovědi
    1671 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    sob 04. úno 2012 4:04:37
  • Podvod půjčka