od MichalaS » pon 21. bře 2011 16:53:12
Dobrý den, stala se mi dost zvláštní věc, která mě dost šokovala a zatím nevím, jak se mám zachovat a jak můžu v dané situaci postupovat.
Minulý týden jsem zjistila, že mi chybí zlaté šperky. Zjistila jsem to náhodou, nevím, kdy přesně se ztratily. Nenosím je, byly to jen památeční šperky - mé první náušnice, dětské prstýnky a dárky od maminky, která již zemřela. V první chvíli jsem byla dost v šoku a nebyla jsem schopná cokoli dělat. Chodí k nám jen pár přátel. Jen jeden z nich, kterého s manželem známe již více než 10let, byl v našem bytě několikrát sám na pár minut. Nedávno byl u nás s malou dcerou ještě jeden známý, který párkrát za dcerou odběhl a tím pádem byl v místnosti, kde šperky byly, sám. Oba dva samozřejmě tvrdí, že by to nikdy neudělali. Šperky byly jen v neuzamčené šperkovnici spolu se stříbrem, které mi zůstalo. Podezřelí jsou tedy jen dva, ale i tak nevím, jestli je možné jít na policii, podat trestní oznámení a udat jako podezřelé tyto dvě osoby. Je možné takto postupovat? děkuji.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|