No tak já jsem tu osobu zadávala do registru pojišťovacích zprostředkovatelů ČNB a ani společnost ani ta osoba v registru není nebo mi to alespoň nic nenašlo. Mgr. Kamila Slouková je osoba, která uzavřela smlouvu o zprostředkování i návrh na smlouvu s Axou a společnost, v níž je zmocněncem je AMV Group s.r.o., se sídlem v Hradci Králové, Riegrovo Náměstí 1494/4, 500 02 zapsaná v obchodním rejstříku vedením Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 26399, IČ 287 70 684. Ale takové štěstí asi mít nebudu, určitě tam někde bude jen jsem ji nenašla. Co se týče smlouvy s Axou tak to ještě dohledávám........ tak při podrobnějším dohledávání paní Mgr. Sloukové jsem našla dvě adresy, jedna je Mgr. Kamila Slouková, Rudé Armády 35, Rýmařov, ta někde na Profesint.cz používá status zprostředkovatel pojištění ... ale tu jsem nikde v živnostenském rejstříku nenašla a ta druhá je na profesint.cz taky, taky Mgr. Kamila Slouková, Dětkovice 128, ale jako firma a ta má v ohlašovací živnosti zase aranžování pro změnu, tak jsem z toho úplný jelen, pořád to kombinuju všelijak, ale mám v tom čím dál víc zmatků... a když podám všechny dokumenty, týkající se podvodné půjčky jako důkazní materiál na obvodní oddělení Policie tak nám tam po prostudování materiálů můžou sdělit, jestli můžeme vklidu zrušit životní pojištění bez obav ze stíhání zprostředkovatelskou firmou? ... já už jsem z toho nešťastná
...... a toto navrch ...
Kamila Slouková mgr.- zprostředkovatel pojištění
Právní forma :Svobodné povolání - fyzická osoba podnikající na základě jiného než živnostenského zákona
Předmět činnosti: Pojištění
Sídlo firmy : Rudé armády 608/35, Rýmařov, 66184801
Ičo : 66184801 Dič :
....... a to je mezi firmami na prospekto.cz .. může mi někdo vysvětlit, jak se dá podnikat na základě jiného než živnotenského zákona s IČEM?