Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Vzmáhání výživného-už jsem udělala opravdu všechno?

Zde se řeší případy exekucí a různého vymáhání pohledávek. Rady, tipy, návody, pomoc.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Vzmáhání výživného-už jsem udělala opravdu všechno?

Příspěvekod Kateřina 81 » úte 08. bře 2011 16:54:50

Dobrý den.
Prosím o radu jak se mohu vypořádat se současnou situací.Pokusím se vše podrobně rozepsat,aby jste měli přehled o tom co vše už jsem na soudu prošla a k čemu mi to pomohlo.

V roce 2009 jsem podala na Policii trestní oznámení o zanedbání povinné výživy.V tu dobu mi bývalý manžel dlužil od ledna 2006 na výživném pro syna 74 000kč.
Konečný výsledek prvního maratonu byl Trestní příkaz pro býv.manžela "k trestu odnětí svobody v trvání 8 měsíců s odkladem 2let podmíněně.
Nezaplatil samozřejmě ani korunu.

V roce 2010 jsem opět podala trestní oznámení na policii s tím,že bylo opět vše sepsáno,ale jelikož je to nové oznámení a v něm se dlužné částky nesčítají,ale vypočítává se dluh jen za dané období od minulého oznámení tak byl dluh vypočítán na 62 000kč.
Konečný výsledek tohoto maratonu byl další "podmíněný trest s podmínkou na 4roky.
Nezaplatil samozřejmě zase ani korunu.

V září roku 2010 jsem byla opět na policii a ta,protože se býv.manžel úmyslně vyhýbal placení,podala na soud obžalobu pro trestný čin zanedbání pov.výživy.
Ale bohužel pro mne zase jen pro dlužné výživné za dané období od podání posledního trestného oznámení.Částka dluhu byla vypočítána na 13 500kč.

Protože státní zástupce pohrozil býv.manželovi vězením pokud dluh neuhradí tak býv.manžel částku
13 500kč uhradil a výkon rozhodnutí se zastavil.
Od té doby ale opět neplatí nic.

Soud už jsem žádala aby vzal v potaz předešlé dluhy a že jsem od roku 2006 ve hmotné nouzi,nemám kde normálně bydlet a s dětma jsem odkázaná pouze na sociální dávky.
Odpověď ze soudu mi žádná nepřišla a státní zástupce mi vždy řekne že každé 4 měsíce mám chodit na policii.
Já potřebuji poradit jakým způsobem mám vyžadovat účinnost předešlých odsouzení.Jakým způsobem můžu spojit celý dluh v jedno oznámení tak aby se řešil dluh od roku 2006 do 2011 a ne jen 4měsíce.
Celková částka je totiž 146 000kč.
Já žiji s dvouma dětma v rodinném domě bez vody,odkázaná pouze na sociální dávky ve výši 6100kč a jedno dítě mám v celodenní péči.Jsou dny kdy nenáme co a nevíme jak dál a bývalý manžel se mi len výsmívá,že platit nemusí,když oficiálně nic nemá,ale když mu hrozilo vězení tak peníze sehnal.
Prosím poraďte mi jak na ty soudy u nás aby už konečně dlužnou částku sečetli.
Děkuji
Bartoňová

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Kateřina 81
Kadet
Kadet

Poděkoval: 1 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: Vzmáhání výživného-už jsem udělala opravdu všechno?

Příspěvekod Finurka » úte 08. bře 2011 17:55:13

Bohužel jste asi ukázkou tak trochu liknavosti soudů. Pokud Váš manžel už měl dvakrát podmínku a opět neplatí, je recidivista. Myslím, že na místě je sepsat žalobu přímo k soudu s důrazem na to, že měl dvakrát podmínku. Píšete velmi přesně sled událostí, určitě ale máte rozsudky na bývalého manžela, bylo by ideální, kdyby jste mi je mohla nascanovat na e-mail :
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
. Ta celková částka je již dost vysoká, do e-mailu mi napište i více o dětech, proč máte dítě v celodenní péči. Doufám, že máte i záznamy z Policie, ty prosím zašlete také. Každopádně se mi na uvedený e.mail ozvěte. Diskrétnost zaručena, proto také chci komunikovat mimo toto fórum.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Finurka poděkoval
Kateřina 81 (úte 08. bře 2011 20:46:32)
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na EXEKUCE, Exekutoři, vymáhání pohledávek, dlužnící, výkon exekuce, oddlužení