od Finurka » stř 02. bře 2011 14:14:45
Nejdříve ke starším příspěvkům - [b]rikamrikam[/b]
v době, kdy byly tyto příspěvky napsány, jsem ještě zde nebyla registrovaná. A i když se jedná o příspěvky z 23.8.2010 a teď se zde objevily, tak mi to nedá, abych se k nim nevyjádřila. Především mne zaujala skladba a časový sled jednotlivých příspěvků. Dovolím si je zrekapitulovat v jejich časovém sledu :
[b]15:28:36[/b] - stěžující příspěvek "chudinky", která ač měla, nezaplatila na žádné výzvy věřitele a exekutor si dovolil zablokovat účet a ona dotyčná nechce zaplatit
[b]15:29:33[/b] - vyjádření stěžující
[b]15:30:01 [/b]- odpověď na příspěvek
[b]15:32:38[/b] - další odpověď
[b]15:33:10[/b] - odpověď, pro změnu muž
[b]15:33:35[/b] - navazující odpověď na předchozí
[b]15:34:40[/b] - poslední odpověď
Tak tomu říkám smršť odpovědí (mezi příspěvky je čas do jedné minuty) a projev rozdvojení osobnosti, psychiatři by si docela přišli na své. Je zde černé já (stěžující příspěvky) a bílé já(odpovědi o nesprávném konání). Diskuse, kde si jeden uživatel vysvětluje sám sobě problém, je značně netradiční a stojí za pováženou. Pro příště doporučuji takovéto "příspěvky" vymazat a dotyčného vykázat z tohoto fóra. Snažíme se zde pomáhat a tento styl tady nemá co dělat. To byl autor příspěvků ne zcela při smyslech ( v tom lepším případě) nebo se snad jedná o hodně nevhodný pokus o "žert" , resp. být zajímavý(á) ?
| |
|