Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

exekuceP

Zde se řeší případy exekucí a různého vymáhání pohledávek. Rady, tipy, návody, pomoc.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

exekuceP

Příspěvekod piere » úte 22. úno 2011 15:02:50

Prosím vás muže exekutor zabavit celý učet!! Aniž by mě o tom informoval?? Pokud ano jak je to možné??!! Jsem sám svobodný a mám exekuci,zatím jsem pracoval tam kde se platilo na ruku. Takže ted mám nabídku na práci,s hrubým platem 18500kč,ale peníze posílají na učet. Proto žádámo radu jestli mi to odstaví hned celé nebo to bude řešit přes učtárnu?? Vím,že tohle exekutoři dělají s učtama,ale nevím jestli ted nejsou nějaké nové zákony ohledně tady toho srážení přímo s ůčtu?? Kolik mi vůbec zbyte? Když jsem samoživitel-svobodný? :!: :?:

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
piere
Kadet
Kadet

Poděkoval: 1 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: exekuceP

Příspěvekod Finurka » úte 22. úno 2011 17:50:53

Pokud jste zaměstnaný a máte pravidelný měsíční příjem lze exekuci provést srážkami ze mzdy. To však musí být uvedeno v exekučním příkazu, s kterým Vás exekutor je povinen seznámit. Z čisté mzdy Vám musí být zachována NEZABAVITELNÁ ČÁSTKA, KTERÁ JE STANOVENA NAŘÍZENÍM VLÁDY Č.595/2006 Sb. Nezabavitelná částka je součtem (orientačně):
1. dvě třetiny životního minima pro jednu osobu (2084 Kč)
2. normativní částka na bydlení ( je stanovena dle právních předpisů)
3. jedna čtvrtina nezabavitelné částky na osobu, ke které je vyživovací povinnost.

To ale vše závisí od toho jak zní exekuční příkaz. Psal jste, že máte exekuci. To je dost široký pojem. Jakým způsobem je exekuce prováděna ? Předpokládám, že jste byl seznámen s exekučním příkazem, resp. Vás navštívil exekutor a sdělil Vám způsob provedení exekuce. Doporučuji urychlené jednání s exekutorem, protože nastala u Vás změna Vaší finanční situace.

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Příspěvekod goflin » úte 22. úno 2011 22:46:21

Existuje jeden osklivy trik. A to ze si budete nechavat posilat vyplatu na cizi ucet.
Coz ale [color=#FF4000]nedoporucuji[/color]. Nebot hrozi, ze i tento ucet bude driv nebo pozdeji obstaven, jakmile exekutor
naridi tzv. exekuci na plat primo u Vaseho zamestnavatele.
Proto prosim poslechnte finurku a domluvte se s Vasim exekutorem. Vetsinou se s nimi da domluvit. A pokud budete domluvene splatky platit vcas, nebude Vamdalet zadne dalsi problemy.

Preji Vam hodne stesti a pebne nervy. Vezte ze bude lip
The foes of the righteous will be condamned
i become death the destroyer of worlds

thanks
Za tento příspěvek od uživatele goflin poděkoval
piere (úte 01. bře 2011 13:13:35)
Pridat.eu
goflin
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 49 krát
Má poděkování: 116 krát

Příspěvekod piere » úte 01. bře 2011 13:17:32

To je hezké,ale oni ani nedají písemně vědět do předu a odstaví ůčet!!! Už se mi to stalo minulý rok v dubnu a odstavil ho až do nového roku 2011!!! Tak sem šel makat tam kde se platí na ruku a né na učet. Přitom to nesmí dělat bez ohlášení!?!? :twisted: :twisted: :twisted:

thanks
Pridat.eu
piere
Kadet
Kadet

Poděkoval: 1 krát
Má poděkování: 0 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na EXEKUCE, Exekutoři, vymáhání pohledávek, dlužnící, výkon exekuce, oddlužení