Zde se řeší případy exekucí a různého vymáhání pohledávek. Rady, tipy, návody, pomoc.
Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři
od katik » ned 13. úno 2011 19:15:58
Dobrý den,
Jsem 23. letá studentka. Otec má soudně stanovené výživné cca 1 000 českých korun. Je občanem slovenské republiky, je mu uložena exekuce na plat ale již pár let žádný plat nepobírá a já tudíž nedostávám ani korun. V tuto chvíli mě zastupuje Úřad na mezinárodní ochranu dětí v Brně. Zajímalo by mě, co mám dělat, když nyní v červnu ukončim studium, Úřad mě tedy přestane zastupovat, ja mám získat své peníze? Nechce se mi jen tak nechat závazek propadnout a právníka si nemohu dovolit ani náhodou. Navíc to bude pře zdá se ještě na mnoho let. Mimo jiné, s otcem také domluva není, nikdy o mně neprojevil žádný zájem.
Díky Katka
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|
-
katik
Neregistrovaný uživatel
-
od katik » pon 14. úno 2011 0:09:43
Tudíž ve chvíli, kdy ukončím studium, tak o peníze, které mi dluží přijdu? Nyní víceméně nemám šanci jak nějaké peníze získat. Asi před rokem mi nabídli možnost, podat na otce trestné oznámení s možným vzetím do vazby. Ovšem to by stejně nic nevyřešilo
-
katik
Neregistrovaný uživatel
-
Zpět na EXEKUCE, Exekutoři, vymáhání pohledávek, dlužnící, výkon exekuce, oddlužení