Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Vymáhání výživného ze Slovenska

Zde se řeší případy exekucí a různého vymáhání pohledávek. Rady, tipy, návody, pomoc.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Vymáhání výživného ze Slovenska

Příspěvekod katik » ned 13. úno 2011 19:15:58

Dobrý den,

Jsem 23. letá studentka. Otec má soudně stanovené výživné cca 1 000 českých korun. Je občanem slovenské republiky, je mu uložena exekuce na plat ale již pár let žádný plat nepobírá a já tudíž nedostávám ani korun. V tuto chvíli mě zastupuje Úřad na mezinárodní ochranu dětí v Brně. Zajímalo by mě, co mám dělat, když nyní v červnu ukončim studium, Úřad mě tedy přestane zastupovat, ja mám získat své peníze? Nechce se mi jen tak nechat závazek propadnout a právníka si nemohu dovolit ani náhodou. Navíc to bude pře zdá se ještě na mnoho let. Mimo jiné, s otcem také domluva není, nikdy o mně neprojevil žádný zájem.

Díky Katka

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
katik
Neregistrovaný uživatel

Re: Vymáhání výživného ze Slovenska

Příspěvekod Finurka » ned 13. úno 2011 20:26:57

Informujte se v prvé řadě u Úřadu na mezinárodní ochranu dětí v Brně, který Vás zastupuje. Měli by Vám předat podklady a i poradit zda a jakým způsobem lze vymoci dlužnou částku. Každopádně je požádejte, aby zjistili exekutora, kterým soudem byla exekuce nařízena. Máte nějaké rozhodnutí Vy ? Je Vám znám exekuční příkaz ? Je potřeba podat podnět na změnu provádění exekuce, pokud Váš otec nikde nepobírá plat, tak je exekuce ze mzdy neúčelná a jedině dosažením změny provedení exekuce je šance na získání peněz. Výživné je dlužná částka, takže lze nárokovat, až do doby ukončení Vašeho studia.

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Příspěvekod katik » pon 14. úno 2011 0:09:43

Tudíž ve chvíli, kdy ukončím studium, tak o peníze, které mi dluží přijdu? Nyní víceméně nemám šanci jak nějaké peníze získat. Asi před rokem mi nabídli možnost, podat na otce trestné oznámení s možným vzetím do vazby. Ovšem to by stejně nic nevyřešilo
Pridat.eu
katik
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Finurka » pon 14. úno 2011 8:54:22

O peníze nepřijdete, ale musíte podat žalobu na neplacení výživného. Udělejte to dokud ještě jste studentka. Využijte všechny možné postupy, které jsou Vám nabízeny.

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na EXEKUCE, Exekutoři, vymáhání pohledávek, dlužnící, výkon exekuce, oddlužení