Dobrý den, také jsem dostala dopis, ve kterém mě upozorňuje spol. Baldrine Invest s.r.o. na to, že zplnomocňuje Vymáhací agenturu s.r.o. se sídlem v Praze 3, Kubelíkova 1224/42 p.Aleš Kastrňák k vymožení "pohledávky" 9000,- kč. Dříve jsem požádala spol. Baldrine o poskytnutí úvěru. Jako jedna z podmínek bylo zadání inkasa na mém účtě, ze kterého si měla spol.Baldrine stáhnout provizi - pokud zprostředkují úvěr! Úvěr mi nebyl poskytnut (nabídka jediného investora nějakého p. Zeleného byla podmíněna zástavou a čistým registrem - podotýkám, že jsem se na spol. Baldrine obracela o zprostředkování úvěru pro "problémové" klienty, mimochodem právě takovým klietům spol. nabízí "pomoc"), přesto si však spol.Baldrine stáhla 4500,- z mého účtu a než jsem stačila inkaso zrušit "navštěvovala" milá spol. můj účet ještě mnohokrát za stejným účelem a to - NAMASTIT si své kapsy a okrást chudáka.Ještě, že jsem na účtu nic neměla, protože by se jim podařilo pořádně mě oškubat.Sebrali mi "pouze" 4500,- Kč a to je asi mrzí, tak mi teď dokonce doporučeně zaslali výzvu k zaplacení jakéhosi dluhu!!!
Mají právo mě oslovovat prostřednictvím vymáhací agentury? Mám zaplatit do 18.2.2011, peníze nemám a opravdu se bojím, že to může dojít až k exekutorovi, který dostane požehnání i u soudu.Poradí mi někdo co mám dělat? Děkuji