Nechci nijak moc vstupovat do témata, taky jsem se stala objetí podvodu- Nikomu jsem peníze předem neposílala, myslelal jsem si, v tu chvíli ja jsem chytrá, a nechala si zboží zaslat na dobírku. Přišel mi balík, váhově a rozměrově odpovídal mému objednanému zboží z jednoho servru. Nevím zda jej tady mohu jmenovat, tak název uvédět nebudu. Zaplatila jsem dobírku 1400kč. Po rozbalení jsem málem překvapením upadla. V krabici byli prkna, hadry, deky. A objednané zboží nikde.
Okamžitě jsem šla na policii podat trestní oznámení. Doklad o zaplacení jsem měla, vše jsem nafotila, veškeré doklady o komunikaci jsem též doložila. Dobírečné nebylo zasláno na adresu, nýbž si je "pachatel" nechal zaslat na svůj účet. Na policii jsme vše sepsali, a oni sami mi řekli, že pokud škoda nepřesahuje 5 000kč, že banka není povinná jim poskytnout údaje o majiteli účtu. Po měsíci mi přišlo vyjádření od policie ČR, samozřejmě jak jinak než, že PŘÍPAD BYL ODLOŽEN. Je to pouze přestupek na majetku. Tím jsem jen chtěla říci, že pokud funguje policie po celé republice stejně, tak vzhledem k tomu, že máte škodu také nižší než je 5 000kč, banka ani policii nedá informace o majiteli účtu.