od A na co » pon 17. led 2011 17:02:15
Pocit, to je věc. Každý může mít svůj, i jiný, a někdy třebas i opačný. Je možná i ambivalence – někdy pomáhá, jindy škodí. Nebudu z toho ale dělat filosofické fórum, Váš příspěvek se mi líbí. I když mám za to, že i po předání patřičným orgánům je i pro ně žádoucí sběr dat v terénu - další poškození. Takto se to už nikdo nedozví, ne ?
K Vaší identitě nemám nic, každý má nějakou, a nepotřebuji nic prověřovat. A já nepotřebuji žádné pomyslné profity z případné registrace. Nepotřebuji žádné počty, žádné hodnosti, žádné díky, nic. Jen uspokojení těch, kteří pomoc doopravdy potřebují, a že jsou, je faktem.
Ten ponos na mafii byl konkrétní, k jednomu tématu, s lidskými obětmi. A to téma mělo zůstat otevřené, nikde jinde nebyly a nejsou konkrétní listinné důkazy, a motivovaly další tisíce obětí ke zbavení se strachu a přidání se k oznámením a žalobám. A tam jde o miliardy, stačí to tak ? Řešeno s nevyhnutnou potřebou získávání dalších dokladů od zastrašených a nemajetných obětí, pod pohrůžkou exekucí. Protože hrozí i nebezpečí promlčení, a i další ztráty na životech.
| |
|