Je mně Vás líto, tak se dejme do řešení Vašeho problému. Psala jste zaměstnavatel Metaz Týnec nad Vltavou.
To je první krok. Upřesnit nebo zjistit tuto firmu. Já předpokládám, že víte, odkud by Vám měly alimenty chodit.
Je potřeba vědět, kdo je povinný zasílat Vám alimenty. V tomto případě musí existovat nějaké dokumenty.
Ten, kdo Vám má platit argumenty pracuje ve slévárně ? Já jsem se pídila po té firmě. Není to prosím podloženo, jen orientačně, já se totiž na základě toho co jste napsala, to co dále píšu Vám nemohu sdělit, že se jedná o info de facto. V Týnci nad Vltavou je uváděna Slévárny, a.s. Metaz Týnec nad Vltavou. V obchodním rejstříku ani v registru sléváren ŽÁDNÁ TAKOVÁ FIRMA NENÍ REGISTROVÁNA. Můžete mi prosím sdělit zaměstnavatele Vašeho přítele. Vědět, kdo Vám má posílat alimenty je odrazový můstek pro řešení Vašeho problému. Pokud to nechcete zveřejňovat tady můj e-email :
- Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
. Zachovám pochopitelně mlčenlivost. A když bude nejhůř tak se nabízí jediná možnost OMBUDSMAN. posílám info, co může :
Může pomoci:
• Když nesouhlasíte s rozhodnutím nebo postupem úřadu
• Když je úřad nečinný – tj. nevydal rozhodnutí ve stanovené lhůtě, nezahájil řízení apod.
• Když si myslíte, že jste měl být účastníkem řízení, ale nepřizvali vás k němu
• Když se domníváte, že se úřad nebo úředník k vám chová arogantně nebo nevhodně
Události, kterých se stížnost týká, by neměly být starší než 1 rok.
Nejobvyklejší úřady a instituce, na něž se vztahuje působnost ochránce:
• ministerstva
• obecní a krajské úřady
• Česká správa sociálního zabezpečení
• sociální odbory místních úřadů
• orgány sociálně právní ochrany dětí (OSPOD)
• stavební úřady
• odbory životního prostředí
• hygienické stanice
• památkové úřady
• katastrální úřady
• matriční úřady
• úřady práce
• zdravotní pojišťovny
• cizinecká policie
• celní úřady
• soudy (jen v případech průtahů v řízení, nevhodném chování soudců apod., nikoli v rozhodování soudů)
• Policie ČR (nikoli v trestním řízení)
• Vězeňská služba ČR (věznice)
• zařízení, kde se vykonává ochranná nebo ústavní výchova
• Česká obchodní inspekce
• Rada pro rozhlasové a televizní vysílání
• orgán státní správy soudu (předseda nebo místopředseda soudu)
Ale pokud se nedopídíme, kdo ty peníze má posílat a za jakých podmínek, tak i OMBUDSMAN NEPOMŮŽE.