Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Výživné exekučně z platu

Zde se řeší případy exekucí a různého vymáhání pohledávek. Rady, tipy, návody, pomoc.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Re: Výživné exekučně z platu

Příspěvekod Péťa » ned 19. pro 2010 16:17:20

Dámy, všem držím palce. Sám jsem platičem alimentů a nikdy by mě nenapadlo nezaplatit. Platím na své děti. Je to na jejich zájmy, na jejich živobytí i aktivity. Platím hodně nad rámec toho co musím. Co se týče keců pána výše, neberte absolutně na zřetel. Už nám sem nikdy nenapíše.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Péťa poděkoval
sarinkad70 (úte 21. pro 2010 9:22:42)

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Péťa
Poručík
Poručík

Poděkoval: 30 krát
Má poděkování: 43 krát

Příspěvekod sarinkad70 » úte 21. pro 2010 9:27:19

kdyby bylo kam se obrátit bylo by to fajn, zkusila jsem už všechno možné, soudy, policii, ministerstvo vnitra a spravedlnosti, ale bohužel asi nemám takový vliv a nebo tolik peněz abych si spravedlnost mohla koupit. Na alimentech mi to dělá už skoro 250000, otec je stále nezvěstný, policie nemůže nic dělat a nemám možnost jak si pomoct. Na stránkách policie jsem koukala na celostátně hledané, jo, je jich tam pár, když jsem se ptala proč můj bývalý přítel není hledán v médiích pro takovýto trestný čin tak mi nikdo nedokázal odpovědět. Já musím platit všechno včas a v termínu, na mě páky jsou ale kde se mám dovolat já sama spravedlnosti, zkuste mi prosím někdo poradit. Moc všem předem děkuji. Děkuji i za dceru. Šárka

thanks
Pridat.eu
sarinkad70
Kadet
Kadet

Poděkoval: 10 krát
Má poděkování: 0 krát

Příspěvekod Péťa » úte 21. pro 2010 9:34:51

[quote="sarinkad70"]kdyby bylo kam se obrátit bylo by to fajn, zkusila jsem už všechno možné, soudy, policii, ministerstvo vnitra a spravedlnosti, ale bohužel asi nemám takový vliv a nebo tolik peněz abych si spravedlnost mohla koupit. Na alimentech mi to dělá už skoro 250000, otec je stále nezvěstný, policie nemůže nic dělat a nemám možnost jak si pomoct. Na stránkách policie jsem koukala na celostátně hledané, jo, je jich tam pár, když jsem se ptala proč můj bývalý přítel není hledán v médiích pro takovýto trestný čin tak mi nikdo nedokázal odpovědět. Já musím platit všechno včas a v termínu, na mě páky jsou ale kde se mám dovolat já sama spravedlnosti, zkuste mi prosím někdo poradit. Moc všem předem děkuji. Děkuji i za dceru. Šárka[/quote]

Jak jsem Vám psal v právníkovi on-line, už se na tom pracuje. Budeme se snažit Vás co nejrychleji informovat.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Péťa poděkoval
sarinkad70 (úte 21. pro 2010 10:12:06)
Pridat.eu
Péťa
Poručík
Poručík

Poděkoval: 30 krát
Má poděkování: 43 krát

Příspěvekod Finurka » úte 21. pro 2010 10:33:59

Je mně Vás líto, tak se dejme do řešení Vašeho problému. Psala jste zaměstnavatel Metaz Týnec nad Vltavou.
To je první krok. Upřesnit nebo zjistit tuto firmu. Já předpokládám, že víte, odkud by Vám měly alimenty chodit.
Je potřeba vědět, kdo je povinný zasílat Vám alimenty. V tomto případě musí existovat nějaké dokumenty.
Ten, kdo Vám má platit argumenty pracuje ve slévárně ? Já jsem se pídila po té firmě. Není to prosím podloženo, jen orientačně, já se totiž na základě toho co jste napsala, to co dále píšu Vám nemohu sdělit, že se jedná o info de facto. V Týnci nad Vltavou je uváděna Slévárny, a.s. Metaz Týnec nad Vltavou. V obchodním rejstříku ani v registru sléváren ŽÁDNÁ TAKOVÁ FIRMA NENÍ REGISTROVÁNA. Můžete mi prosím sdělit zaměstnavatele Vašeho přítele. Vědět, kdo Vám má posílat alimenty je odrazový můstek pro řešení Vašeho problému. Pokud to nechcete zveřejňovat tady můj e-email :
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
. Zachovám pochopitelně mlčenlivost. A když bude nejhůř tak se nabízí jediná možnost OMBUDSMAN. posílám info, co může :
Může pomoci:
• Když nesouhlasíte s rozhodnutím nebo postupem úřadu
• Když je úřad nečinný – tj. nevydal rozhodnutí ve stanovené lhůtě, nezahájil řízení apod.
• Když si myslíte, že jste měl být účastníkem řízení, ale nepřizvali vás k němu
• Když se domníváte, že se úřad nebo úředník k vám chová arogantně nebo nevhodně
Události, kterých se stížnost týká, by neměly být starší než 1 rok.
Nejobvyklejší úřady a instituce, na něž se vztahuje působnost ochránce:
• ministerstva
• obecní a krajské úřady
• Česká správa sociálního zabezpečení
• sociální odbory místních úřadů
• orgány sociálně právní ochrany dětí (OSPOD)
• stavební úřady
• odbory životního prostředí
• hygienické stanice
• památkové úřady
• katastrální úřady
• matriční úřady
• úřady práce
• zdravotní pojišťovny
• cizinecká policie
• celní úřady
• soudy (jen v případech průtahů v řízení, nevhodném chování soudců apod., nikoli v rozhodování soudů)
• Policie ČR (nikoli v trestním řízení)
• Vězeňská služba ČR (věznice)
• zařízení, kde se vykonává ochranná nebo ústavní výchova
• Česká obchodní inspekce
• Rada pro rozhlasové a televizní vysílání
• orgán státní správy soudu (předseda nebo místopředseda soudu)

Ale pokud se nedopídíme, kdo ty peníze má posílat a za jakých podmínek, tak i OMBUDSMAN NEPOMŮŽE.

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Příspěvekod Finurka » ned 23. led 2011 3:33:47

CusprKNtbgaDj

Nový příspěvekod Frekik » ned 23. led 2011 3:00:31

příspěvek zrušen - reklama

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Předchozí

Zpět na EXEKUCE, Exekutoři, vymáhání pohledávek, dlužnící, výkon exekuce, oddlužení