Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Proč se zamykají určitá témata?

O všem, co se do předchozích rubrik nevešlo a stojí za to o tom něco napsat

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Proč se zamykají určitá témata?

Příspěvekod Péťa » ned 12. pro 2010 21:35:29

Zde se můžete ptát, ptát a ptát.

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Péťa
Poručík
Poručík

Poděkoval: 30 krát
Má poděkování: 43 krát

Re: Proč se zamykají určitá témata?

Příspěvekod milulu » pon 13. pro 2010 10:00:27

[quote="Semir Gerkhan"]Zde se můžete ptát, ptát a ptát.[/quote]

Proč se zamykají témata mi je v tuto chvíli jedno,mě zajímá proč je vyhozen Jarda.
Sprostá slova,neslušné vyjadřování není nezákonné a co si budeme povídat,mluví tak většina lidí.
Jsme v demokracii,tak ať si mluví kdo chce co chce..
Je mi líto,ale je to hnus. Forum je fajn,ale problémy tady nikdo neřeší.To že sem někdo stáhne co si stáhnu sama z netu je fajn,usnadnili jste mi práci,ale zvládnu to sama.
Ale všichni jsme tady pro řešení problému a to jste tady nikdo nedal.
Pochybuji,že já 22-ti letá holka,vyučená jako kadeřnice s dvojčaty vyřešim kauzu Business development consulting s.r.o
Ale ani vy,nikdo tady,taky ne..Jarda pomáhal...
Podávat trestní oznámení za něčí názor je v dnešní době už jako kupování půlky chlebu v obchodě. :evil:

thanks
Pridat.eu
milulu
Strážmistr
Strážmistr

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 0 krát

Příspěvekod Péťa » pon 13. pro 2010 10:12:22

[quote="milulu"][quote="Semir Gerkhan"]Zde se můžete ptát, ptát a ptát.[/quote]

Proč se zamykají témata mi je v tuto chvíli jedno,mě zajímá proč je vyhozen Jarda.
Sprostá slova,neslušné vyjadřování není nezákonné a co si budeme povídat,mluví tak většina lidí.
Je mi líto,ale je to hnus. Forum je fajn,ale problémy tady nikdo neřeší.To že sem někdo stáhne co si stáhnu sama z netu je fajn,usnadnili jste mi práci,ale zvládnu to sama.
Pochybuji,že já 22-ti letá holka,vyučená jako kadeřnice s dvojčaty vyřešim kauzu Business development consulting s.r.o
Podávat trestní oznámení za něčí názor je v dnešní době už jako kupování půlky chlebu v obchodě. :evil:[/quote]

[color=#FF0000]To, že každý den nikdo nepíše do fóra v jaké fázi je jednání s právníky nebo s médii neznamená, že se tu nic neděje. Pokud by jsi si stáhla z netu informace dřív než jsi padla do problémů, možná by jsi do nich nepadla. Jsou to informace pro ty, kteří nevědí co jsou tyto společnosti zač. A co se týče Jardy? Nečetla jsi ty emaily, které nám posílal. Provozovatel se rozhodl téma uzamčít, jelikož míra únosnosti vulgarizmů přesáhla rozumnou mez. Je to v pravidlech. Ty platí pro všechny. Vše se dalo řešit jinak. Kdyby třeba jarda rozumně napsal. Nebo chtěl sjednat nápravu. Já bych to prosadil. Stačilo navrhnout, že zedituje příspěvky a mohl normálně pokračovat dál. Ale aby nás někdo označoval za podvodníky spolupracující se ZFP (a to je minimum toho co napsal), tak to ne. Napsal takové věci, které hraničí se zákonem. Musíme to ještě celé probrat, ale zachoval se přesně naopak než měl. Milulu, každá mince má dvě strany a ty jsi viděla pouze jednu tak laskavě nehodnoť a nekritizuj. Pokud máš výhrady co se týče chodu fóra, máš možnost nám předvést, jak se to dělá a mi rádi smekneme a necháme se poučit. Zatím jsi tak ale neudělala.
[/color]

thanks
Pridat.eu
Péťa
Poručík
Poručík

Příspěvekod milulu » pon 13. pro 2010 10:18:49

[quote="Semir Gerkhan"][quote="milulu"][quote="Semir Gerkhan"]Zde se můžete ptát, ptát a ptát.[/quote]

Podávat trestní oznámení za něčí názor je v dnešní době už jako kupování půlky chlebu v obchodě. :evil:[/quote]

[color=#FF0000]To, že každý den nikdo nepíše do fóra v jaké fázi je jednání s právníky nebo s médii neznamená, že se tu nic neděje. Pokud by jsi si stáhla z netu informace dřív než jsi padla do problémů, možná by jsi do nich nepadla. Jsou to informace pro ty, kteří nevědí co jsou tyto společnosti zač. A co se týče Jardy? Nečetla jsi ty emaily, které nám posílal. Provozovatel se rozhodl téma uzamčít, jelikož míra únosnosti vulgarizmů přesáhla rozumnou mez. Je to v pravidlech. Ty platí pro všechny. Vše se dalo řešit jinak. Kdyby třeba jarda rozumně napsal. Nebo chtěl sjednat nápravu. Já bych to prosadil. Stačilo navrhnout, že zedituje příspěvky a mohl normálně pokračovat dál. Ale aby nás někdo označoval za podvodníky spolupracující se ZFP (a to je minimum toho co napsal), tak to ne. Napsal takové věci, které hraničí se zákonem. Musíme to ještě celé probrat, ale zachoval se přesně naopak než měl. Milulu, každá mince má dvě strany a ty jsi viděla pouze jednu tak laskavě nehodnoť a nekritizuj. Pokud máš výhrady co se týče chodu fóra, máš možnost nám předvést, jak se to dělá a mi rádi smekneme a necháme se poučit. Zatím jsi tak ale neudělala.

Nebyla to kritika na Vás.Ano měla jsem si to přečíst dříve,ale to jsem o forech nevedela.A bohuzel problem jsem si udelala sama.Nekritizuji,ale snazim se chapat.Vcera bylo vse v pohode a dnes je vse jinak..zajima me proc.
A koukám po různých forech a jeste nikdo nikde nenapsal co zjistil a v jake fazi je s pravnikem.
Kdyby ano,neprosila bych v patek jardu o pomoc,mimochodem u toho byl i simir.
Rekla jsem jen svuj nazor.
[/color][/quote]

thanks
Pridat.eu
milulu
Strážmistr
Strážmistr

Příspěvekod milulu » pon 13. pro 2010 10:42:15

[quote="Semir Gerkhan"][quote="milulu"][quote="Semir Gerkhan"]Zde se můžete ptát, ptát a ptát.[/quote]

[/color][/quote]

P.s. ke vsem clankum a rozhovorum a ne teto volne diskuzi,je to vase vec,vas boj...ja s tim nic neudelam,ale jestli ohrozite pomoc lidem,kteri tady jsou a potrebuji pomoc jste jen obycejni.... beze slov nebo budu zalovana i ja:o) no spatny smysl pro humor je vrozeny.

thanks
Pridat.eu
milulu
Strážmistr
Strážmistr

Příspěvekod admin » pon 13. pro 2010 10:54:19

Milulu, tohle téma zde ponechám i když je nám trošku zvrhlo. Co se týče Jardy, bral jsme ho jako velmi dobrého uživatele, dokonce jsme měli v plánu z něj udělat moderátorského člena. Jenže, jeho příspěvky jsou ve většině do jednoho tématu - nic proti, ať si každý dává třeba 1000 příspěvků do svého tématu, ale včera jsem si celé téma projel, smazali jsme se Simirem snad 15 velmi sprostých slov a frází. Ale jsme lidi, i přes toto vážné porušení jsem Jardu několikrát varoval, i Simir a to jak přes soukromé zprávy, tak přes email. Místo omluvné reakce, kterou jsme očekávali začal napadat náš web a nás dva. S tím, že máme ruce v podvodech, vraždách a že náš web zničí... To už je moc i na mě. Jarda je první člen, který dostal trvalý BAN - zákaz přístupu na vždy. Hned jakmile jsem mu to slušně napsal, začal se vztekat jako malé dítě, nebo spíše jako zakomplexovaný stařík, který si cosi dokazuje přes internet a různá fóra.

Okamžitě po vyhození také začal náš web všude jinde pomlouvat, že jsme spojenci, zločinci a podobně a že náš web nedostane BAN, ale že ho okamžitě nahlásí Interpolu jako zločinecký spojenecký web.

[color=#FF0000]Ptám se proto takhle, je to normální ????[/color]

Upřímně nevěřím, že Vám tento člověk pomůže, né proto, že jsme na něj teď naštvaní a zvažujeme právní kroky, ale především proto, že na kteroukoliv otázku nám dával naprosto zcestné odpovědi. Ale naprosto. Spíše se domnívám, ve vší úctě, že se jedná opravdu minimálně o schizofrenika - rozdvojená a hodně poblázněná osoba, která se chce mstít.
Nová rubrika na fóru o zkušenostech s policií, přidejte se zde: zkusenosti-policie/

thanks
Pridat.eu
admin
Prezident Policisté.com :-)

Poděkoval: 29 krát
Má poděkování: 129 krát

Příspěvekod admin » pon 13. pro 2010 10:58:06

Ještě poslední věc, Váš věk 22 let je minimálně poloviční nežli Jardovo, samozřejmě mu nedělá problém jakkoliv Vás přesvědčit. Chápu, že hledáte pomoc, ale od něj ji zřejmě nedostanete, když není schopen odpovědět na základní otázku. Po řadě zkušeností, které získáte postupem času jistě přijdete na to, že Jarda není ta pravá volba a jakmile se od něj odkloníte, už se ho nezbavíte. Je to typ člověka, kterého vyhodíte dveřma a on přijde oknem...

Na fórum připravujeme právníka zdarma, který poradí o to odborně, máte tak jistotu, že se nedostanete ještě do větší kaše, když Vám bude radit tento senilní lehce zakomplexovaný stařík. Také nevidím důvod, proč nás urážíte, když vlastně ani nevíte, o co přesně s uživatelem Jardou šlo.
Nová rubrika na fóru o zkušenostech s policií, přidejte se zde: zkusenosti-policie/

thanks
Pridat.eu
admin

Příspěvekod milulu » pon 13. pro 2010 11:43:55

[quote="JerryCZ"]Ještě poslední věc, Váš věk 22 let je minimálně poloviční nežli Jardovo, samozřejmě mu nedělá problém jakkoliv Vás přesvědčit. Chápu, že hledáte pomoc, ale od něj ji zřejmě nedostanete, když není schopen odpovědět na základní otázku. Po řadě zkušeností, které získáte postupem času jistě přijdete na to, že Jarda není ta pravá volba a jakmile se od něj odkloníte, už se ho nezbavíte. Je to typ člověka, kterého vyhodíte dveřma a on přijde oknem...

Na fórum připravujeme právníka zdarma, který poradí o to odborně, máte tak jistotu, že se nedostanete ještě do větší kaše, když Vám bude radit tento senilní lehce zakomplexovaný stařík. Také nevidím důvod, proč nás urážíte, když vlastně ani nevíte, o co přesně s uživatelem Jardou šlo.[/quote]

Jerry,omlouvám se.Ty tečky měli být místo slabého neslušného slova a před tím mělo být dva....
Tím jsem narážela na hádku mezi forem a jardou.Nic osobního,nic ve zlym.Jen jsem to spatne napsala.

Co se tyce meho problemu,vyresen,zitra zaplatim,aby si firma udelala o neco hezci vanoce,ne ze bych chtela platit,ale protoze tady mame jeste rozhodci soud...a ted uz nemam zadny problem.

P.s.jeste jednou-Omlouvam se za spatne vyuziti slov.

thanks
Pridat.eu
milulu
Strážmistr
Strážmistr

Příspěvekod admin » pon 13. pro 2010 12:00:38

V pořádku, díky za reakci.

Není důvod Vás blokovat, apod. jak říkám, je o první trvalý BAN za existenci fóra pro Jardu, protože spojovat nás s nějakými podvodníky a vyhrožovat likvidací webu, to je i na mě moc. To, že někomu občas ujede slovo, nebo má vztek je normální, ale cíleně se mstít, to sem nepatří.

Nic to samozřejmě nemění na situaci, že firmě uděláte pěkné vánoce. Je to tragédie, to vím. Problém je právě v té rozhodčí doložce. Musela jste i podepisovat nějakou životní pojistku apod.? Minulý rok jsem měl obdobný problém, díky tomu vzniklo právě i toto fórum...

thanks
Pridat.eu
admin

Příspěvekod Péťa » pon 13. pro 2010 21:10:24

[quote="none"]Nechci se do toho motat, ale zatím tu nebyl zvejnějný žádný výhružný mail, a teno člověk je obranář. Dokladujte, a i tak budete mít problémy, vše si okamžitě virtuálně zálohuje... znám ho dobře desítky roku. Kdo má problémy, jde k němu, a vyhraje vše... :ugeek:[/quote]

Jenže tohle není o sporu, ale o totální sprostotě, urážkách a nerespektování něčeho daného. S jardou jsem si psal. Připadal mi velmi fajn, ale co dokázal předvést za poslední dva dny nebylo už možné přehlížet. Stačilo napsat.....hele kluci, zedituji svoje příspěvky, aby to někoho nepohoršovalo a jelo by se dál. Byl jsem opravdu a upřímně rád, že mimikry udělal. Upřímě mě štve, že to takhle dopadlo, protože to byla věc, která se měla dotáhnout do konce. Emaily samozřejmě zazálohované jsou, ale uvádět je zde? No, nevím. Pokud jarda chce, ať začne normálně komunikovat. Jeho téma se zamklo [color=#FF0000]pouze[/color] z toho důvodu, že byl vulgární. A to mu i provozovatel několikrát napsal. Ale obvinil nás z organizovaného zločinu, z úplatkářství, ze spolupráce se ZFP a z dalších spousty věcí. Ty nadávky tady zveřejňovat nebudu, ale takhle se nechová inteligentní člověk. Má možnost to změnit. Tah je na něm. Fórum nic špatného neudělalo. Jen se bohužel poukázalo na to, že pravidla se musí dodržovat a to bez rozdílu. Jarda byl obrovským přínosem, velmi jsem si ho vážil za to co dělá, co umí a hlavně za to, co je. Ale nadávat si nenechá asi nikdo, zvlášť když chybu neudělal. Pozdravujte ho prosím. [color=#FF0000]A to ve vší úctě.[/color]

thanks
Pridat.eu
Péťa
Poručík
Poručík

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • co a jak a proč