[quote="Semir Gerkhan"][quote="milulu"][quote="Semir Gerkhan"]Zde se můžete ptát, ptát a ptát.[/quote]
Proč se zamykají témata mi je v tuto chvíli jedno,mě zajímá proč je vyhozen Jarda.
Sprostá slova,neslušné vyjadřování není nezákonné a co si budeme povídat,mluví tak většina lidí.
Jsme v demokracii,tak ať si mluví kdo chce co chce..
Je mi líto,ale je to hnus. Forum je fajn,ale problémy tady nikdo neřeší.To že sem někdo stáhne co si stáhnu sama z netu je fajn,usnadnili jste mi práci,ale zvládnu to sama.
Ale všichni jsme tady pro řešení problému a to jste tady nikdo nedal.
Pochybuji,že já 22-ti letá holka,vyučená jako kadeřnice s dvojčaty vyřešim kauzu Business development consulting s.r.o
Ale ani vy,nikdo tady,taky ne..Jarda pomáhal...
Podávat trestní oznámení za něčí názor je v dnešní době už jako kupování půlky chlebu v obchodě.

[/quote]
[color=#FF0000]To, že každý den nikdo nepíše do fóra v jaké fázi je jednání s právníky nebo s médii neznamená, že se tu nic neděje. Pokud by jsi si stáhla z netu informace dřív než jsi padla do problémů, možná by jsi do nich nepadla. Jsou to informace pro ty, kteří nevědí co jsou tyto společnosti zač. A co se týče Jardy? Nečetla jsi ty emaily, které nám posílal. Provozovatel se rozhodl téma uzamčít, jelikož míra únosnosti vulgarizmů přesáhla rozumnou mez. Je to v pravidlech. Ty platí pro všechny. Vše se dalo řešit jinak. Kdyby třeba jarda rozumně napsal. Nebo chtěl sjednat nápravu. Já bych to prosadil. Stačilo navrhnout, že zedituje příspěvky a mohl normálně pokračovat dál. Ale aby nás někdo označoval za podvodníky spolupracující se ZFP (a to je minimum toho co napsal), tak to ne. Napsal takové věci, které hraničí se zákonem. Musíme to ještě celé probrat, ale zachoval se přesně naopak než měl. Milulu, každá mince má dvě strany a ty jsi viděla pouze jednu tak laskavě nehodnoť a nekritizuj. Pokud máš výhrady co se týče chodu fóra, máš možnost nám předvést, jak se to dělá a mi rádi smekneme a necháme se poučit. Zatím jsi tak ale neudělala.
Nebyla to kritika na Vás.Ano měla jsem si to přečíst dříve,ale to jsem o forech nevedela.A bohuzel problem jsem si udelala sama.Nekritizuji,ale snazim se chapat.Vcera bylo vse v pohode a dnes je vse jinak..zajima me proc.
A koukám po různých forech a jeste nikdo nikde nenapsal co zjistil a v jake fazi je s pravnikem.
Kdyby ano,neprosila bych v patek jardu o pomoc,mimochodem u toho byl i simir.
Rekla jsem jen svuj nazor.
[/color][/quote]