Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Zajímavé řešení přestupku, to musíte vidět :-)

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Zajímavé řešení přestupku, to musíte vidět :-)

Příspěvekod admin » čtv 09. pro 2010 15:48:57

Velmi zajímavé řešení dopravního přestupku, názor si udělejte každý sám...

[youtube]Xd5fFImvA5c[/youtube]
Nová rubrika na fóru o zkušenostech s policií, přidejte se zde: zkusenosti-policie/

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
admin
Prezident Policisté.com :-)
Prezident Policisté.com :-)

Poděkoval: 29 krát
Má poděkování: 129 krát

Re: Zajímavé řešení přestupku, to musíte vidět :-)

Příspěvekod irisbmw » čtv 09. pro 2010 17:32:33

policista má sice horší vyjadřovací schopnosti-ale člověk,který spáchal přestupek je arogantní namachrovanej vysírák,sám často překračuju rychlost,,samozřejmě v mezích normy a na místech,kde nikoho neohrozím,, ale kdo ne,že -ale s policajtem vždy jednám slušně -kdybych já byl na místě toho policisty-tak mu to tak zvařím,že ho ta arogance přejde,udělal bych mu kompletní ,,čistku auta,protože bych mněl podezření že převáží drogy,poslat ho na test do nemocnice,v domění ,že je pod návykovou látkou-atd ....... na hrubou díru-hrubou záplatu
Pridat.eu
irisbmw
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod yxenka » čtv 09. pro 2010 18:16:19

Tak neviem,ale myslim,ze policajt jednal normalne...co sa ma co vybavovat..vsak dal mu vediet o co ide,,,,bude mat moznost sa vyjadrit v priestupokovom konani... :)
Pridat.eu
yxenka
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Jira » čtv 09. pro 2010 18:50:43

Děláte si legraci??? Když Vám policista není schopný ani zdělit co jste provedl a proč vás postihuje :?: tak je chování toho řidiče na místě, docela se ještě divím že se tak držel já bych si vzal noty a odjel bych.
[b]Nezdělení přestupku=žádný přestupek[/b] kde to sme?? podle mě si ten policista chtěl akorát namastit kapsu ale když zjistil že se ten řidič nedá odbýt tak byl v koncích a nebyl ani dost chytrej aby si něco pořádnýho vymyslel v tomhle případě je teda arogance na straně PČR.
Pridat.eu
Jira
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Milus » čtv 09. pro 2010 19:01:55

jako co je?? řidič jednal naprosto v klidu normálně a rozvážně, žádnej arogantní namachrovanej vysírák není. Jediný co se mě nelíbylo bylo oslovování policistu jejich služebním číslem, ale to je jako detail. Řidič byl v právu, zezákona má musí mu policista ukázat důkazní material, plomby na radaru i jakesi osvědčení o kalibraci radaru. V tomhle případě jednoduše: Policista nedodržel postup a pokuta nemůže být udělena.
Pridat.eu
Milus
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Hanzzzz » čtv 09. pro 2010 19:26:24

[quote="Milus"]jako co je?? řidič jednal naprosto v klidu normálně a rozvážně, žádnej arogantní namachrovanej vysírák není. Jediný co se mě nelíbylo bylo oslovování policistu jejich služebním číslem, ale to je jako detail. Řidič byl v právu, zezákona má musí mu policista ukázat důkazní material, plomby na radaru i jakesi osvědčení o kalibraci radaru. V tomhle případě jednoduše: Policista nedodržel postup a pokuta nemůže být udělena.[/quote]

Zadny zakon neuklada policistovi na miste predkladat obvinenemu zaznam o prestupku a uz v zadnem pripade nema obvineny pravo zadat predlozit osvedceni o kalibraci ani zkontrolovat blombu na radaru :D to sou zase zvasty :DDDD

policista postupoval presne podle zakona, oznamil ridici ze byl zdokumentovan jeho prestupek ktery mu popsal a pokud s nim nesouhlasi muze se vyjadrit u prestupkovyho rizeni. trvzeni toho chlapce nad poslednim prispevkem ze pokud mu nic policista neukaze tak nic nezpusobil je pekna kravina protoze a to se budu zase opakovat, zadny poskozeny nema ze zakona pravo nahlizet na dukazni material mimo prestupkove rizeni nebo soudni proces. tecka.

policista to vzal hezky z nadhledem a nenechal se vyprovokovat do zadne dramaticke slovni prestrelky. Nesouhlasis? ok, vyresi to jini a tam si delej chytryho :)
Pridat.eu
Hanzzzz
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Hanzzzz » čtv 09. pro 2010 19:30:02

[quote="Jira"]Děláte si legraci??? Když Vám policista není schopný ani zdělit co jste provedl a proč vás postihuje :?: tak je chování toho řidiče na místě, docela se ještě divím že se tak držel já bych si vzal noty a odjel bych.
[b]Nezdělení přestupku=žádný přestupek[/b] kde to sme?? podle mě si ten policista chtěl akorát namastit kapsu ale když zjistil že se ten řidič nedá odbýt tak byl v koncích a nebyl ani dost chytrej aby si něco pořádnýho vymyslel v tomhle případě je teda arogance na straně PČR.[/quote]

jaky nezdeleni prestupku??? jasne mu rekl co zpusobil a hotovo. A chtel bych videt jak mu seberes papiry a jedes, takovych machyrku uz tu bylo ;)
Pridat.eu
Hanzzzz
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Jura » pát 10. pro 2010 0:29:39

Jako natáčet si z toho video je dost zajímavé.. Myslím že ten řidič byl drzej jak lázeňská veverka.. A těch bodů na rozdávání už asi taky moc neměl.. :D
Pridat.eu
Jura
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Péťa » pát 10. pro 2010 9:17:58

[quote="Jura"]Jako natáčet si z toho video je dost zajímavé.. Myslím že ten řidič byl drzej jak lázeňská veverka.. A těch bodů na rozdávání už asi taky moc neměl.. :D[/quote]

Velmi by mě zajímalo, jak to celé dopadlo. V každém případě smekám nad "nervy" toho policisty. Zachoval si chladnou hlavu a nenechal se vyprovokovat.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Péťa poděkoval
rastanada (ned 20. kvě 2012 23:56:37)
Pridat.eu
Péťa
Poručík
Poručík

Poděkoval: 30 krát
Má poděkování: 43 krát

Příspěvekod juma » ned 12. pro 2010 16:10:42

[quote="Milus"]jako co je?? řidič jednal naprosto v klidu normálně a rozvážně, žádnej arogantní namachrovanej vysírák není. Jediný co se mě nelíbylo bylo oslovování policistu jejich služebním číslem, ale to je jako detail. Řidič byl v právu, zezákona má musí mu policista ukázat důkazní material, plomby na radaru i jakesi osvědčení o kalibraci radaru. V tomhle případě jednoduše: Policista nedodržel postup a pokuta nemůže být udělena.[/quote]juma

důkazní material, plomby na radaru i jakesi osvědčení o kalibraci radaru - jen u správního řízení nebo soudu
Pridat.eu
juma
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Další

Zpět na Policie ČR - videa