Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Za vraždu - 13 let!!!!

Diskuze o všem, co se aktuálně děje. Komentáře a reakce k aktuálnímu zpravodajství.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Za vraždu - 13 let!!!!

Příspěvekod Péťa » úte 07. pro 2010 12:17:55

[size=150]Za vraždu otce dostala žena 13 let vězení[/size]

[color=#BF0000]Na třináct let do věznice s ostrahou poslal senát Krajského soudu ve Zlíně v úterý 40letou ženu. Letos v květnu bodla v přítomnosti nevlastní matky svého otce. V době vraždy měla v krvi kolem dvou a půl promile.[/color]
[img]http://4.bp.blogspot.com/_jCJICLQ1WVs/TD5upc0-gEI/AAAAAAAAB20/krGmO6WIfxA/s1600/gavel.jpg[/img]
[color=#0000BF]Ilustrační foto:[/color]
Dnes 10:26 - Zlín

Incident se stal po předchozí noční hádce. Muže bodla do hrudi nožem s 20centimetrovou čepelí, ten zraněním podlehl na místě.

"Moc mě mrzí, co se stalo. Z vazby jsem matce posílala i dopis, ale už se mi neozvala,“ řekla u soudu obžalovaná.

Kromě nepodmíněného trestu jí senát uložil i protialkoholní ambulantní léčbu. „Podle znalců pro vás bude po vypršení trestu nejdůležitější nepít alkohol a chodit do práce. Jinak to bude horší a horší,“ řekla obžalované předsedkyně soudu Iveta Šperlichová.

Rozsudek je pravomocný.

[color=#FF0000]Zdroj: Novinky, Právo[/color]
Odkaz článku:
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Péťa
Poručík
Poručík

Poděkoval: 30 krát
Má poděkování: 43 krát

Re: Za vraždu - 13 let!!!!

Příspěvekod milulu » úte 07. pro 2010 14:58:46

[quote="Semir Gerkhan"][size=150]Za vraždu otce dostala žena 13 let vězení[/size]

[color=#BF0000]Na třináct let do věznice s ostrahou poslal senát Krajského soudu ve Zlíně v úterý 40letou ženu. Letos v květnu bodla v přítomnosti nevlastní matky svého otce. V době vraždy měla v krvi kolem dvou a půl promile.[/color]
[img]http://4.bp.blogspot.com/_jCJICLQ1WVs/TD5upc0-gEI/AAAAAAAAB20/krGmO6WIfxA/s1600/gavel.jpg[/img]

Incident se stal po předchozí noční hádce. Muže bodla do hrudi nožem s 20centimetrovou čepelí, ten zraněním podlehl na místě.

"Moc mě mrzí, co se stalo. Z vazby jsem matce posílala i dopis, ale už se mi neozvala,“ řekla u soudu obžalovaná.

Kromě nepodmíněného trestu jí senát uložil i protialkoholní ambulantní léčbu. „Podle znalců pro vás bude po vypršení trestu nejdůležitější nepít alkohol a chodit do práce. Jinak to bude horší a horší,“ řekla obžalované předsedkyně soudu Iveta Šperlichová.

Rozsudek je pravomocný.

Odkaz článku:
[/quote]

Bych ji dala dozivoti .. pro takove to lidi neni ani vyraz...

thanks
Pridat.eu
milulu
Strážmistr
Strážmistr

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: Za vraždu - 13 let!!!!

Příspěvekod milulu » pát 10. pro 2010 10:49:04

[quote="milulu"][quote="Semir Gerkhan"][size=150]Za vraždu otce dostala žena 13 let vězení[/size]

Rozsudek je pravomocný.

Odkaz článku:
[/quote]

Bych ji dala dozivoti .. pro takove to lidi neni ani vyraz...[/quote]

Teď jsem se musela smát,tak za zabití otce dostala 13 let a pán,který zabil svou manželku,asi nějaký výpadek,šel se sám udat a dostal 18 let. Tak to máme zajímavé zákony..polehčující okolnosti jsou jen řeči a ten kdo se přizná,dostane o nějaký ten rok navíc...To má smysl...Zatloukat a zatloukat...:o)))

thanks
Pridat.eu
milulu
Strážmistr
Strážmistr

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 0 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Aktuálně - bylo ve zprávách