[quote="fotojim"][quote="maxxim_vlasaty"][quote="fotojim"]Nabízím radu jak pomoct s již existujícími dluhy a rád si o tom popovídám s jinými lidmi. Něco k tomu mám na internetu, link:
- Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
[/quote]
Než využijete služby jakéhokoliv poskytovatele, "proklepněte" si vždy informace o něm třeba přes
.
Najdete třeba tohle - čtěte velmi pozorně celé vlákno!!!!!!!
[color=#FF0000]Tímto žádám dotyčného o vysvětlení. Pokud tak nebude učiněno, bude následovat PERMANENT BAN!!! Na našem webu se snažíme pomáhat, ne škodit a podporovat finanční hyenismus. Pokud se mílím, rád a bez okolků se omluvím.[/color]
[size=200]Jak jsem již psal v jiných tématech. Podvodní poskytovatelé budou mít u nás trvalý BAN.[/size][/quote]
Je to lež, žádnou paní Pátková neznám a nikdy jsem s ní nejednal, je to pomluva a pošpinění od konkurence. Kdykoli mne ta tzv. paní Pátková může kontaktovat, na
jsem jí zanechal vzkaz i kontakty. Já se podvody nezabývám a dokážu lidem pomoct od dluhů.

[/quote]
[size=150][color=#FF0000]Jsem Vám nesmírně vděčný, že jste se k celému problému postavil tímto způsobem. Je pravdou, že spoustu lidí přispívá na různé "úvěrové podvody" jen proto, protože prostě přispívají i když se celé věci nezakládají na pravdě. Jak jsem již nastínil. Pokud se mílím, omluvím se a přijměte prosím mou hlubokou omluvu. Chci Vás poprosit, abyste zde rozepsal podrobněji, jakým způsobem pomáháte lidem, jaké produkty máte a pokud máte reference, sem s nimi
Budeme velmi rádi, když se v moři finančních podvodů objeví seriózní poskytovatel nebo zprostředkovatel.
Děkuji Vám.[/color][/size]