od xtechnik » čtv 04. lis 2010 15:19:51
Zdravím, vážení..
Před cca 3 měsící me kontaktovala firma, která chtěla udělat internetové stránky. Stále s nimi nebyla řeč a udělal jsem spoustu práce zbytečně, proto jsem požadoval zaplacení zálohy ve výši 1000Kč.
Zálohu zaplatili, domluvili jsme se na podmínkách spolupráce. Nicméně firma nezajistila technické parametry pro zřízení e-shopu. Proto jsem si musel veškeré technické problémy jejich domény řešit sám, základ stránek je vytvořen. Nicméně poskytovatel stránek se mnou nadále odmítl komunikovat, protože nejsem vlastníkem stránek. Ona nejmenovaná firma odmítla také komunikovat a nyní požaduje vrácení zálohy. Já naopak požaduji úhradu provedené práce. Zástupce firmy požaduje vrácení zálohy, já jsem mu napsal stanovisko v tom smyslu, že mu vyfakturuji již provedenou práci. Zástupce této pofiderní firmy na mě chce podat trestní oznámení za nedovolené obohacování. Na stránkách, na kterých jsem pracoval změnil heslo a pro jistotu je ještě smazal. Mám nějakou naději, nebo mám raději ustoupit a nechat mu zdarma práci a provolané peníze s technickou podrporou?
Předem díky za rady
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|