Osobně vesměs špatné u nás na Turnovsku jsou to namyšlení panáci,kteř do ulic nikdy nevycházejí,jen autíčkem jezdí na známá místa,kde se dá vybrat co nejvíce pokut.
Nejvíce mě zarazilo jejich chování před nemocnicí,kde bylo beznadějně parkovací místo plné jak pro invalidy tak pro zdravé lidi.Dle mého názoru cca 80 let děda se svou manželkou,která není vůbec pohyblivá,jen seděla v autě chodí velice špatně o francouzských holích a děda na tom nebyl o nil lépe,přijeli jen pro léky a byli nuceni zastavit na zákazu.Byl pryč tak 10 minut a "měšťáci" si na něj počkali a hned doklady a prý 500 kč pokuta,ať říkal děda co chtěl,až se jeho paní rozplakala,teprve jim řekli,že je pro dnešek nechají být,ale příště ať se to nestane.
Seděl jsem v autě naproti nim,tak jsem to celé viděl i slyšel,pána jsem se i zastal,ale vapálkovali mě že mi po tom nic není.Jsou to u nás ve směs mladí "cucáci" toužící po svých pár minut pochybné slávy,prostě u nás jsou hambou policie.Ale ať neházím celou jejich skupinu do jednoho pytle,ti starší jsou pohodáři,sám jsem měl též s nima co dočinění
a vše v pohodě.