od KlaraVeselá » stř 25. čer 2014 13:46:12
Dobrý den,
potřebuju pomoct a poradit.Nevim co mam dělat,
bývalá spolubydlící mi ukradla a zneužila simkartu na LTE USB internet.Zjistila jsem to až teď, kdy mi vodafone odpojil moje soukromé číslo s tím, že na druhém čísle které jsem využívala do konce dubna pouze v usb zařízení na internet je provolaná faktura za dva měsíce kdy tato simkarta byla vypnuta a nepouživala se je provoláno přes 10 hodin a částka na zaplacení přes dvanáct tisíc.Přitom číslo se nevyužívalo a mělo byt doma ve skříny v USB modemu neaktivní.Podrobný výpis mi vodafone zaslat nechtěl,až teď po týdnu,kdy už jsem do telefonu byla nepříjemná a pohrozila že to budu řešit jinak mi bylo sděleno že do 30 dnů mi výpis zašlou.Do té doby mi zruší uplně moje číslo.Nevím co mám dělat,osoba která mi ji měla ukrást tvrdí že to nebyla a já bez výpisu nemám důkaz a ani finance abych to uhradila a řešila posléze.Poradí mi prosím někdo co mám dělat?Je to klasifikované jako trestní čin?Když krádež zpusila dvanáctitisícovou fakturu?Číslo jsem dala včera bloknout.Jsem sama s tríletou dcerou a toto nevím jak mám řešit.Poraď te prosím někdo..
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|