od Ševčíková Jiřina » stř 11. čer 2014 8:39:44
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jak mám pokračovat při reklamaci o vrácení peněz.Taky jsem jim nalítla na reklamu na hubnoucí prášky se stoprocentním vrácením peněz,jestliže nezhubnu.A tak jsem si objednala balení za 1580Kč.na celý měsíc.Samozřejmě jsem nezhubla ani kg a tak jsem napsala reklamaci o vrácení peněz a už je to přes měsíc co se s nima dohaduju.Oni měli nabídku online a já jsem si jí tak objednala-vyplnila jsem obj.formulář,poděkování mě přišlo na moje web.stránky.reklamaci jsem tím pádem řešila taky přes jejich web.stránky.Oni mě odpověděli,že musím reklamaci poslat na jejich sídlo do Polska.To jsem odmítla s tím,že objednávku jsem řešila s nima v Praze a o Polsku nikde a nikdy nepadlo slovo.Nakonec jsem jim poslala na Pražskou adresu písemně reklamaci a oni mě jí neotevřenou poslali zpět a opět s tím,že to mám poslat do Polska.Dokonce mám přiložit tuby od prášků a taky fotky s popisem proč jsem nezhubla?Zároveň mě upozornili,že nevědí jak mojí reklamaci v Polsku vyřídí!!!!!Moc Vám předem děkuju za každou radu.Ševčíková
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|