Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Zkušenosti

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Zkušenosti

Příspěvekod Návštěvník » čtv 03. říj 2013 19:01:13

Zkušenosti dvou dopravců A) V roce 2010 jsem na internetu nalezl nabídku firmy SD sped sro, že hledají soukromé dopravce i bez auta. Přímo jsem hovořil s panem Sýkorou, který mne ujistil, že není žádný problém, že auto seženou . Měli spolupráci s prodejnou Komersia West, sro, v Nýřanech. Jel jsem osobně na firmu SD sped a zároveň se podívat na auto. ...Volal jsem příští týden do Komersia Westu a chtěl vědět, na kolik ta dodávka vlastně vyjde peněz, a tam mi říkali, že neví, že musím volat do SD sped, sro. To mi přišlo divné, chtěl jsem z toho vycouvat, ale následným telefonátem mne pan Sýkora přesvědčil, že kdybych si chtěl vzít leasing sám na sebe, tak bych vlastně auto nezískal, takže tento leasing musí být přes firmu SD sped. Já jsem tedy nakonec, bohužel, kývl, ať mi tedy auto začnou připravovat. Za 14 dní nato, když jsem si jel převzít auto, chtěli po mně nultou splátku, kterou jsem zaplatil firmě SD sped ve výši 114 144,- Kč. Ve splátkovém kalendáři byla konečná částka 1 581 696,-Kč, ale pořizovací cena auta 1 141 440,-Kč. Rozdíl mezi tím je vlastně ta částka, kterou zaplatíte firmě SD sped za to, že máte auto přes ně. Podepsal jsem Smlouvu o finančním leasingu s firmou SD sped, sro, k tomu byly Všeobecné obchodní podmínky finančního leasingu, které měly 6 stránek a byly psány velmi drobným písmem, takže jsem je ani nepřečetl. Dále jsem podepsal Smlouvu o zprostředkování s firmou SD sped. První půl rok práce bych řekl, že vše probíhalo dobře, ale pak už začaly problémy. Nechávali mne čekat dlouhé hodiny a dny na nakládce v zahraničí a tvrdili, že tam žádná práce není, a stále se jen vymlouvali. Nechali mne prostě vydělat pouze na leasing a víc ne. Při ročním vyúčtování jsem zjistil, že vlastně nemám vyděláno nic. Snažil jsem se ale vydržet. Všechno mi to začalo docházet a byl jsem si naprosto jistý, že jim nejde o nic jiného, než vydělávat na těch autech, a jen čekají, jak dlouho vydržím. Samozřejmě, že jsem nakonec nevydržel. V roce 2011 jsem si podal inzerát, že přenechám leasing, v té době jsem měl na leasingu uhrazeno 529 000,-Kč. Ozval se mi vážný zájemce, ovšem zájmem SD spedu nebylo mi převod umožnit. Po roce a půl jsem jim tedy auto v pořádku předal zpět. Po čtrnácti dnech mi přišlo od nich poštou tzv. vyúčtování, kde jsem se dočetl, že po mně chtějí částku 457 086,- Kč, což mne naprosto šokovalo. Nešlo mi do hlavy, jak se k té částce vůbec dostali, tak jsem si opatřil lupu, a jal se podrobně studovat "Všeobecné podmínky" psané nečitelným písmem. V těch podmínkách na poslední stránce vzadu bylo drobným písmem napsáno, jak se bude v podobných případech postupovat. Po dlouhém hledání v nečitelných "Všeobecných podmínkách" jsem tedy nakonec pochopil, že od konečné částky 1 581 696 Kč odečetli 529 610 Kč, pak tam stanovili výtěžek z prodeje auta 595 000 Kč, a zbytek bych měl podle jejich představ zaplatit. Takže já nemám auto a pochybuji, že ho skutečně prodali, spíše jim naletěl další člověk, a vydělávají na tom autě znova. Dodnes, když se probírám složkou s doklady týkajícími se SD spedu, napíná se mi žaludek ke zvracení. Stále nechápu, jak je možné, že jsem tak hloupě naletěl, a ještě k tomu nejsem sám. Od začátku je to myšlené tak, aby někoho nachytali, nechali ho chvilinku jezdit, a pak jeho pomalá likvidace. Oni o nic nepřijdou. B) Pan Sýkora mi řekl, že mi auto sežene na leasing, a zprostředkuje mi jej. Auto stálo milion a akontace 200.000,-Kč. Z mých telefonátů věděl, že nejsem schopen sehnat víc než 30 000,-Kč, a ty mne nechal složit na účet. Potom mi řekl, že 30 000,-Kč nestačí, ať ještě doložím 20 000,-Kč, on že mi "vypomůže" 150 000,-Kč. Já jsem mu řekl, že jsem mu již říkal, že dalších 20 000,-Kč neseženu. Nato on prohlásil, že těch již zaplacených 30 000,-Kč jsou náklady spojené se zařizováním leasingu auta, a proto mi je nevrátí. Ale, naštěstí po mne, alespoň nechtěl žádný doplatek, protože auto stálo celou dobu v areálu Iveca, a vůbec nevyjelo.Chtělo by se komentovat v případě dopravce B oním klasickým Šťastný to muž, mohl dopadnout hůř!

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zkušenosti
    od Návštěvník » sob 29. čer 2013 23:01:44
    0 Odpovědi
    1715 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek