od Návštěvník » stř 02. říj 2013 3:01:13
Dobrý den, omlouvám se za početní chybu. taky nevím, kde vy jste vzal 158.000 km. Tak počítejme konkrétně dál leasing za určitou dobu je 411.631,20 Kč + průměrná cena nafty za určitou dobu 720.000 Kč = se rovná můj výdaj 1.131.631,20 Kč ( tento nijak nemohu ovlivnit). Cena nafty jsem dal průměrem na 40.000,-Kč měsíčně, což je otimální čerpání dle vystavených faktur. Výdělek u SD sped za určitou dobu je 1.150.028,25 Kč - uvedené výdaje a zisk je celých 18.397,05 Kč. kde je zdrav. + soc. pojštění, platby za garanční prohlídky, běžná údržba, poštovné, administrativní náklady atd. Nemluvě o výdělku, který jste sliboval, i když ústy pana Dohnala, který měl dosahovat těch 30.000,-Kč a výše. Lež jako věž. Co se týče vytěžování tak, ani nemluvím o tom, že minulý týden ve středu a ve čtvrtek dispečer posílal domů s tm, že ho nebaví nás vytěžovat. Jeden kolega s Prostějova stál u Plzně tři dny, než se dispečer slitoval. Myslím si, že jsem zcela normální člověk, a samozřejmě jsem se neurazil. Ještě bych chtěl uvést, že jsem nikdy sktečně nejel za 7,50 Kč jak bylo dohodnuto, ale vždy se jednalo o menší sazbu v rozmezí od 6,90 Kč do 7,46 Kč. Možná by nebylo na škodu, kdyby jste nás smluvní dopravce, vyslyšel a řešil situaci třeba osobním jednáním a ne zastoupenm panem Dohnalem, který taky umí slibovat, ale nekoná, potažmo nezvedá telefony. Těch 20 haléřů jstel dal ze svého, samozřejmě, když máte z čeho, na toto je již dávno vyděláno ze stray dopravců. Zdravím a hodně štěstí.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|