od Návštěvník » ned 29. zář 2013 11:01:30
Vážený pane Brůno ( jméno pozměněno), v mnohém lžete. Nikdy jsem Vám nesliboval 10Kč/km bez DPH ani s, garance 10000-12000 km nikdy nebyla nikomu dána. Je lež když tvrdíte, že pokud máte vlastní vozidlo tak Vás nechceme! Nemohu potvrdit zda jsem s Vámi já mluvil, ale vím jistě, že žádný pan Brůna mi nevolal ani neposílal mail. Těžko můžu reagovat na argumenty o splátkách a vyjetých kilometrech když ani pan Brůna nenapíše své pravé jméno. Čeho se bojíte? Pokud jste dělal ve spedici, která nakupuje přepravy za 15 Kč/km a více tak Vás okamžitě zaměstnávám a dopravcům pod Vámi jezdícím dávám ihned 14 Kč/km! Nenechte se pane Brůno vysmát. Nebo lépe, napište zde jméno spedice, která takhle královsky platí dopravce, ať k ní jdou jezdit všichni od nás! Píšete, že jste u té spedice pracoval...a proč už asi nepracujete...? Pokud jste byl tak schopný tak Vás žádná spedice nemůže pustit!!!! Napište své pravé jméno ať mohu korektně odpovídat. Nechci napadat někoho kdo může mít v něčem pravdu. Nejsem vy.Krásný den Sýkora
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|