od Návštěvník » pon 19. srp 2013 23:01:41
Take jsem tam pracovala a zcela souhlasím se vším co tu píšete.Nejhorší je tam paní Sikorová,která si hraje na velkou paní ředitelku,ale myslím si,že její vedení stačí tak akorát na uklizečku na noční někde v Tescu.Nechápu jak tato firma může ještě fungovat,protože celé vedení počínaje samotným panem Krejčířem(přes to,že ho neznám,tak je zodpovědný za lidi,kteří vedou jeho firmu),paní Sikorovou,Čechovou a nějakým poskokem Křikavou nemají ani tu nejmenší páru o tom,jak se mají chovat nadřízení vůči zaměstnancům.Nemyslím si,že řvaní a nadávání je ten pravý přístup.Nutí lidi pracovat 10-12 hodin denně,i když je ve smlouvě pouze 4 hod a vyhrožují tím,že nedostanente žádnou výplatu. Já chápu,že jsou to nadřízení,ale divím se co tam dělají,když o produktech neví vůbec nic a když jsem se jich na něco zeptala,tak se odkazovali pořád jen na někoho jiného a pořád jen něco zjišťovali.Neví vůbec nic a jsou to jen nastrčené figurky.Jejich systém výplat je tak podivný,že i přes to,že člověk chodí do práce každý den a poctivě volá,tak za první měsíc dostane jen pár stovek.Na pohovoru naslibují hory doly a po výplatě se člověk nestačí divit.Nejhorší je,když jsem se šla zeptat na to,jak to že jsem dostala tak málo,odkazovali se na účetní paní Gajduškovou s tím,že ona dělá výplaty.Po telefonátu s paní Gajduškovou jsem zjistila,že ta jen zpracovává podklady,které dostává od managerů,takže se mám obrátit na vedení své pobočky.Ti samozřejmě se mnou odmítli cokoliv řešit se slovy,jestli se mi něco nelíbí,tak tam jsou dveře.Lituji toho,že jsem se stala objetí takové firmy a jíž jsem byla na úřadu práce podat stížnost.Takové zacházení s lidmi,kteří chtějí pracovat jim nemůže procházet donekonečna.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|