od Návštěvník » ned 04. srp 2013 7:01:25
CNN – Casada
Vážení čtenáři,
k dnešnímu datu jsem byl pozván k pohovoru na pozici osobního řidiče. První, co mě zarazilo, byla zchátralá budova „modelingové agentury“, na dveřích jednotlivých místností nejsou ani cedulky, co je to za oddělení a kdo se tam nachází. Při průchodu budovou si mě všimla mladá usměvavá paní, která se mě zeptala, zda jdu na pohovor. Poté mě posadila na židle v chodbě, kde jsem čekal, až se personalista vrátí z cigaretky. Personalista mě přivítal a vzal do malé místnosti, kde mi odebral občanský průkaz na ofocení a začal se mnou vyplňovat dotazník. Otázka typu máte děti?, by mne nepřekvapila. Ale otázka máte někde nějaký úvěr – kolik a kde? Ve mně začal budit pocit nedůvěryhodné firmy. Po sepsání dotazníku jsem odešel a až cestou domů, mě došlo, o co se vlastně jedná… Vrátil jsem se v doprovodu známého a vyžádal si zpět veškeré doklady a kopie, které si pořídili. Tímto na všechny lidi apeluji, nedávejte z ruky občanský průkaz. Pro ně není nic jednoduššího, než si na Vás podvodným způsobem vzít úvěr… Jinak Casada/CCN nyní sídlí v malé montované budově v ulici U chaloupek 14/13, Praha Ďáblice
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|