Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE ! - Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším uživatelům je k ničemu. - Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování. - JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.
Já musím říct, že mám také osobní zkušenost a určitě mohu doporučit. Nevnucovali nic co jsem nechtěla, vše mi vysvětlili, takže příště si to můžu vyhledat sama a jen zavolat, kdyby bylo něco nejasného, takže určitě palec nahoru.
Adrianno, máte pravdu, že konkurence na trhu je velká, ale nemyslím si, že pomáhá klientům, ale spíš lidí hledají cesty, jak ukecat co nejvíce klientů. Určitě v každé společnosti jsou určité černé ovce. Jen říkám, že jsem byl u SMsky spokojený.
[quote="Annička"]Adrianno, máte pravdu, že konkurence na trhu je velká, ale nemyslím si, že pomáhá klientům, ale spíš lidí hledají cesty, jak ukecat co nejvíce klientů. Určitě v každé společnosti jsou určité černé ovce. Jen říkám, že jsem byla u SMsky spokojená.[/quote]
Konkurence má vždy oba důsledky, tak jako všechno Jsem ráda, že Vám smska pomohla, na to nemohu říct nic špatného. Můžu si jen přát, ať to tak dál pokračuje
[quote="Andílek"]Já musím říct, že mám také osobní zkušenost a určitě mohu doporučit. Nevnucovali nic co jsem nechtěla, vše mi vysvětlili, takže příště si to můžu vyhledat sama a jen zavolat, kdyby bylo něco nejasného, takže určitě palec nahoru.[/quote]
Mám teď čerstvě po schůzce s jejich poradcem, jsem nadšen a určitě s nimi budu do budoucna spolupracovat. Měl jsem ve všech nabídkách pěkný guláš. Milióny otázek. Přišel poradce, který se zeptal co chci, co očekávám, odpověděl na vše co byla potřeba a zrušil co potřeba nebyla.
Všichni říkají, jak by měl každý rozumět svým financním, ale v dnenšní době, je toho tolik a je toho i tolik potřeba. Když Vám nedají hypotéku bez životního pojištění, je potřeba životní pojištění, ale zase platíte navíc a pak, i když se něco stane, tak se pojišťovna vymlouvá. Teď se pořád řeší důchodová reforma, takže další peníze dáváte pryč a co z toho uvidíte???? Nejlepší otázky pro poradce, že? Takže mám se dát do rukou SMsky?
[quote="Ondra"]Všichni říkají, jak by měl každý rozumět svým financním, ale v dnešní době, je toho tolik a je toho i tolik potřeba. Když Vám nedají hypotéku bez životního pojištění, je potřeba životní pojištění, ale zase platíte navíc a pak, i když se něco stane, tak se pojišťovna vymlouvá. Teď se pořád řeší důchodová reforma, takže další peníze dáváte pryč a co z toho uvidíte???? Nejlepší otázky pro poradce, že? Takže mám se dát do rukou Smsky?[/quote]
Jak už jsem psal, byl jsem spokojen Ondro, určitě se nebojte