Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE ! - Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším uživatelům je k ničemu. - Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování. - JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.
Zdravím, chtěl bych se touto cestou poradit s někým, kdo má zkušenosti s touto firmou. Rozhoduji se, zda do toho jít nebo ne. Kamarád mě od toho odrazuje.Prosím o radu a případné zkušenosti. Děkuji
Ahoj, SMS finanční poradenství je skvělá společnost. Pokud hledáš profesionální přístup, vsaď na ně potřeboval jsem pomoct s pojištěním a než hledat nabídky různých pojišťoven, zkusil jsem a neprohloupil za mě spokojenost
O SMS finančním poradenství jsem toho na internetu četla spoustu, jsou to dobré i špatné ohlasy, ale věř, že u žádné firmy nejsou pouze dobré nebo pouze špatné zkušenosti. Za mě se rovná SMS fiannční poradenství = dobrá zkušenost měla jsem štěstí.
Souhlas s kamilem měl jsem domluvenou schůzku s jednou velmi příjemnou poradkyní z SMS finančního poradenství, nikam nespěchala, byla trpělivá, všechno mi vysvětlila, reagovala na každý můj dotaz a to věř že v této oblasti je to se mnou dost tragické i když jsem se ptal na to samé potřetí, zachovala si svůj profesionální přístup a navrhla řešení akorát mi na míru vzhledem k rodinné situaci
Záleží na co finanční poradce potřebujete, nebo co vlastně v oblastí financí chcete, ale já dávám před¨nost poradenství, protože mají přehled a nejsou omezení na produkt jedné pojišťovny atd......Smska? Nevím, ale co slyším je kladné
A do čeho chcete jít, nechat si od nich poradit, nebo začít pro ně pracovat. Ani jedna varianta Vám neublíží. Jsou to finanční poradci, kteří mají kvalifikaci, takže V8m pomohou jak klientovi, tak novému členovi týmu
Každá společnost má svoje, nemyslím si, že můžete doporučit jen smsku, pokud jsou lid ohleduplní, tak je jedno, která společnost Vám pomůže, ale díky za osobní zkušenosti, ty mluví nejlépe.
To Adriana: Na lidech to určitě závisí, ale pokud mi někdo řekne, že má dobrou zkušenost s tou či onou společností, tak proč bych to měla zkoušet jinde, když tam už to má někdo ze známých ozkoušené. Stejně jako když někdo někoho nedoporučí, že?
Tak samozřejmě, že je doporučení nejlepší, jen říkám, že si myslím, že si v dnešní konkurenci dávají pozor všechny společnosti, což je fajn pro nás klienty