od Návštěvník » čtv 16. kvě 2013 7:01:42
boze lidi, co to resite? jste snad padli na hlavu? kdyz pekar spali housky, musi je upect znova...a nikoho nezajima, ze maka 16h v kuse, a nedostane zaplacen prescas za to ze neco posralkdyz cisnik ma zaviracku v 2300, zavre kdyz ma plnou hospodu? taky ne, a taky mu nikdo prescas nezaplati, tam uz ma jen dyskapopelar, ktery neudela svou praci, taky musi dodelat a nikoho nezajima za jak dlouhopojistovak vraci provize, kdyz zakaznik zrusi smlouvu, a je za ni celou dobu zodpovednyvitejte ve svete dospelych! neco za neco! jinak je mi 59 let a cely zivot jsem podnikal, prijimal lidi, ted jsem jiz firmu prenechal synovi, a muzu vam rict, ze uchazec pred 30lety a ted? to se neda srovnavat! tehdy si lidi vazili prace, ted ne! vam jde uz jen o to mit papir a na nem slibeny fix, ale ferove za co...to uz je vam jedno! jeden vedle druheho jste stejni, az na vyjimky. prachy byste chteli vsichni, ale abyste prve presvedcili o tom, ze si je zaslouzite a ze jste ten spravny zamestnanec to uz ne, tak pak se nedivte!RECEPT STAREHO SEDIVEHO DEDKA NA PRACI, PENIZE A SPOKOJENOST- chtit pracovat- chtit udelat neco navic- snest kritiku- zajimat se- zodpovednost- loajalita- hledat reseni- nevztekat se, nebyt drzy a agresivni- byt vdecny za praci, a neustale dokazovat ze jste ten nejlepsi- pokora, ucta Vlada K.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|