Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Technimat s.r.o. Plzeň-litice

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Příspěvekod Návštěvník » pát 15. bře 2013 12:02:40

byl jsem přijat jako prodejní manažer.nesměl jsem nic!Všemožné zákazy a omezení,proškolení nula na vše jsem muse přijít sám,nebo pomocí kolegyň v kanceláři.Nedělali to poprvé tak byly znechucené a otrávené.Veškeré lukrativní zákazníky měli rozděleny mezi sebou,já jsem měl sehnat jen ty “ čučkaře“.Za existenci pobočky niko nekontaktoval významné obchodní partnery jako Metrostav,Hochtief,Bost,JKtrendstav,Stafin ,Bergera další významné prtnery v místní oblasti…-šéf pobočky je absolutní nula a nedokáže jednat s partnerem který má „navrch“-je to důležitý zákazník ,nebýt výhodných nákupů neprodá nic.Po mém kontaktu jsem zajistil odběry ,ale nebyly podle představ který zvyšovaly prodejní potenciál. za pobočku figuruje p.šedivec-loutka!!!! táhne to přítelkyně pana šedivce p.ptáčková.-vůbec neví o co jde nerozumí ničemu jen zpracovává kontakty a objednávky od předchozích zástupců.vládne tam rodinný klan,zaměstnanci jsou v pernamentním stresu a jen díky tomu že mají práci TAK JSOU ZTICHA.byl jsem asi 15tý zástupce ,ale ve zkušební době Vás vyhodí-stačí jim pár kontaktů co jim uděláte.Vedoucí divize p.Svoboda vůbec neví o co jde POZOR NA NĚ.je to rodinná pobočka a ve vedení jim to vše žerou!!!

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Podvedl Vás někdo?