Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Jaké máte zkušenosti s reklamací bot?

O všem, co se do předchozích rubrik nevešlo a stojí za to o tom něco napsat

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Jaké máte zkušenosti s reklamací bot?

Příspěvekod jerryeng » pon 31. kvě 2010 9:41:02

Jednou, asi před 4 lety, jsem se rozhodla skoncovat s nakupováním levné obuvi na tržišti u našich asijských spoluobčanů.

Potřebovala jsem si koupit botasky a tak jsem zašla do sportu. Vyzkoušela asi 3 boty, než se konečně pro jedny rozhodla.

Ochotná prodavačka mi je zabalila, informovala mě o době možné boty reklamovat.

Byla jsem spokojená, jak levně jsme nakoupila. Botasky za 800Kč se mi zdály celkem fajn.

Ovšem jaká mýlka.

Po měsíci nošení mi praskla podrážka a propadla se u jedné boty pata. Když jsem byla požádat o reklamaci, velice jsem se divila. Pan vedoucí mi řekl, kdovíjak jsem v těch botách chodila, že to nejsou boty na každodenní nošení a že za propadlou patu si mohu způsobem užívání. Za prasklou podrážku mi doslova vynadal, že jsme si to snad udělala sama.

Odešla jsme naštvaně domu a hned volala na ČOI, kde mi velice milý pán řekl, že oni s tím nemohou nic dělat a že se s prodejnou mohu soudit, ale že taky mohu prosoudit více než boty stály.

A tak botky (a s nimi 800Kč) putovaly do popelnice.

Od té doby jsem se vrátila opět k nakupování na tržišti.

Ovšem děti začaly růst a tak jsem letos v květnu sháněla pro svou dceru (10let) sandály. Líbily se nám jedny u Bati a tak si po chvilce zkoušení dcera odnášela za své našetřené penízky své botky.

Po měsíci nošení praskl okraj jedné botky a obě se navíc rozlepily ve špičce. Při reklamaci opět znovu ochotní, jen mě překvapilo, že na reklamaci je 1 měsíc. Po třech týdnech jsem byla pro boty, byly opravené, až na stélku. Paní prodavačka mi řekla, že mohu pak znovu reklamovat. A do záručního listu mi napsala, že u nich boty byly pouhý týden na opravě!

Za týden se botky k mému překvapení znova rozlepily. Byli jsme ale na chalupě a botky reklamovaly až na konci srpna. Opět jsem si měla přijít až po měsíci. Na mé slova, že dcera z téměř tří měsíců měla boty na nohou jen minimálně, paní nereagovala. Taky jsem hubovala, že v říjnu až bude zima, bude dcera těžko sandály nosit.

Mé překvapení, když jsem si byla pro vyreklamovanou obuv, nebralo konce. Myslela jsem, že tam snad vezmu nějaké jiné boty a odnesu si je domu.

Reklamace byla zamítnuta.

Odůvodnění: Obuv je nošením zcela opotřebena a v současné době je uživateli malá, o čemž svědčí rozlepení ve špici a prasklá stélka.

Paní mi ještě řekla, že se obuv nemá nosit v dešti.

Takže příště, až bude pršet, honem sundat botky a jít bosky. A zřejmě nosit s sebou náhradní obuv do deště a třeba i do lesa.

Pak nakupujte u Bati a nebo v kterékoliv jiné obuvi.

Dnes už zase nakupuji opět na tržišti. Jen mě strašně mrzí, že dcerka svých ušetřených 400Kč, zřejmě nikdy neuvidí......

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 5 krát

Re: Jaké máte zkušenosti s reklamací bot?

Příspěvekod Návštěvník » ned 12. zář 2010 16:42:01

špatné, co reklamace, to neúspěch...
Četl jsem návody tady:
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.

Díky moc, alespoň někoho to zajímá!!
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Re: Jaké máte zkušenosti s reklamací bot?

Příspěvekod xtechnik » stř 13. říj 2010 10:00:58

Také jsem řešil podobné problémy s propadlou patou a také mi bylo odpovězeno, že jsem si boty zničil sám. Ale paní prodavačka ochotně nabídla speciální vložky do bot za 400 Kč (boty stály 350Kč), se kterými se to prý nestává.. I kdybych si je chtěl nějakou náhodou koupit, byly by mi k ničemu, protože vložky do bot, které mají na výšku skoro 1cm by byly v botách samotné, noha by se mi tam pak už nevešla... Jinak byl to Deichmann...
Takže se připojuji k názoru, že u vietnamců se nakupuje nejlépe a nemrzí vás to tolik, když po půlroce vyhodíte boty za 150Kč..
8-)

thanks
Pridat.eu
xtechnik
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 0 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek