od Návštěvník » úte 26. úno 2013 20:02:59
Podvodníci ve firmě Nábytelix
Vážení, také já mám negativní zkušenost s firmou Nábytelix a paní Koldinskou. Když jsem si na jejich prodejně v ČB prohlížel sedací soupravu Canes, vykládali mi, jak ji obtížně dostávají z Lucemburska a pod. blbosti, když jsem ji pak koupil a doma rozbalil, tak jsem podle nálepek poznal, že je vyrobená v Rumunsku. Horší je, že se po půl ročním provozu – minimálním, protože jsme se ženou sami – začala bílá koženka černat prasklinami. Tak jsem to šel reklamovat, pak se snažil sehnat Koldinskou telefonem, naposledy jsem na jejich mail poslal tento dopis/ a pořád nic) Milí prodejci podvodné firmy, potřebuji poradit. V prosinci min. roku jsem na prodejně v Českých Budějovicích reklamoval popraskanou koženku na sedačce Canes, nazývanou prodavačkou „Magic clean“. Na prodejně seděli pán a paní a ujistili mě, že se na sedačku přijede podívat technik, všechno podrobně nafotografuje a s výrobcem vyreklamuje. Pak jsem byl na prodejně ještě 3x, také v okamžiku,kdy se z prodejny odvážely poslední kusy sedaček a postelí a prodavačka mě ujišťovala, že nemám panikařit, že se prodejna neruší, že do tří neděl bude všechno zpátky, jen proběhne rekonstrukce prodejny.Což byla pochopitelně lež, prodejna tu už neexistuje. Telefon na paní majitelku Koldinskou mi opakovaně brala nějaká uklízečka a výmluvy a výmluvy, pak už moje číslo znali a nikdo to nezvedal. Než to začnu rozjíždět přes Sdružení obrany spotřebitelů,ČOI, popřípadě Českou televizi, chtěl bych se dohodnout s Vaší pobočkou, jestli to nejde řešit ještě jinak a po dobrém. Stačila by mi výměna za sedačku, kterou mi prodavačka ukázala ještě na prodejně v ČB, která byla údajně přešitá ze stejně rozpadlé sedačky, jako je teď ta moje. Poraďte. Děkuji za zprávu na tento e-mail. Váš další napálený zákazník
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|