Dobrý den.Musím reagovat na příspěvek ze dne 3.4.2012. Pracovala jsem cca rok a půl ve společnosti Partners a musím říct, že je to opravdu jen o lidech... Byli mezi námi pravdu hlupáci, kteří si nechali vymýt mozek a šli opravdu jen po obrovských pojistkách, ale byli tam i ti, kteří se snažili opravdu pomoc (ať už s čímkoliv). Bohužel se musím ohradit proti tomu, že když lidé mají nějakou stížnost, tak ať to řeší s centrálou- tohle vážně NEFUNGUJE... Byl tu jeden "kolega", který svým konáním nahnal spokojené klienty bank do exekucí s následným zabavováním majetku. Centrála Partners odepsala pouze a to cituji " pan ......... pracující u nás na základě franchizy (mandátní smlouvy) je odpovědný pouze sám za sebe a se společností Partners tyto jeho skutky nemají nic společného"... Bylo tam ještě pár takovýchto blábolů a na základě tohoto jsem Partners opustila. Už zde ani nechci zmiňovat, že mé smlouvy si natipoval manager, kterého jsme ani neznala, že mi bylo důrazně vysvětlováno ať se nezabývám lidmi, kteří mají dluhy, protože KROTITELÉ DLUHŮ jsou jen supr reklama, ale nám jde hlavně o pojistky, hypotéky atd. No mazec a fakt- již nikdy více...