Dobrý večer, po přečtení úvodního článku jsem nabyl přesvědčení, že anonymní pisatel, který zde pomlouvá a očerňuje firmu Autozoo, neví o čem mluví. Dle mého názoru tuto firmu a její postup při dovozu aut vůbec nezná. Jak z jeho anonymního článku vyplívá zřejmě s ní ani nepřišel do styku a zákazníkem Autozoo nikdy nebyl, protože kdyby byl stejně jako já klientem uvedené firmy tak ví, že tato firma předem žádné zálohy na dovoz aut nevybírá a auta dováží formou klientovy spolujízdy do zahraničí, čili klient této firmy si auto vybere, zaplatí , převezme a veškeré penízemá má celou dobu pod svou kontrolou. S touto firmou jsem již zakoupil dvě auta 1. Alfa Romeo Brera 2.2 JTS selespeed r.v. 2010, 2. Alfa Romeo 159 SW 2.2 JTS selespeed r.v. 2011. Obě auta byly při nákupu téměř nejetá , voněly novotou a byly zakoupeny přímo v italských autosalonech Alfa Romeo. Nákup každého auta probíhal tak, že jsme jeli společně s Jakubem do Itálie, kde auta důkladně prohlédl a prověřil diagnostikou. Po mém odsouhlasení nákupu auta mi prodejce připravil návrh kupní smlouvy a po jejím podpisu jsme společně jeli auto zaplatit do banky. Poté jsme na auto nasadili převozní čísla a s autem jsem odjel včetně všech dokladů zpět do ČR, kde jsem na autě udělal dovozovou STK a auto přihlásil. S chováním pana Holuba a s veškerými službami firmy Autozoo jsem spokojen a tuto firmu dál doporučuji mým známým. Škoda, že se anonymní pisálek nepodepsal. Ing. Michal Kurfirst,
michal.kurfirst@me.com